Afspraak maken
BOEK NU ONLINE

Als het op uw uiterlijk aankomt verdient u het beste! Profiteer van 20 jaar ervaring in de ontwikkeling van lasertechnologie en test de snelste en meest effectieve lasers ter wereld met Release Laser Clinic!

Om onze klanten de meest effectieve en toch snelste behandeling te kunnen bieden, zijn wij de enige kliniek ter wereld die een combinatie van twee van de nieuwste lasers, de Hyperpulse en de Soprano Ice Laser, gebruikt. In een persoonlijk gesprek wordt er een persoonlijk behandelprotocol voor u samengesteld, afhankelijk van uw huidtype en het lichaamsgebied dat u wilt behandelen. Wij adviseren u graag welke laser het beste bij u past om het beste resultaat te bereiken.

Hier vindt u de tarieven van alle behandelingen die worden aangeboden voor Skin Laserbehandelingen en Laserontharing bij Release Laser Clinic.

Al onze behandelingen worden voorafgegaan door een uitvoerig intakegesprek. Zo wordt er samen gekeken welke behandelmethode het meest geschikt is. Onze intakegesprekken zijn gratis en geheel vrijblijvend.

HEBT U VRAGEN?

Onze specialistes kunnen u alvast helpen en voorzien u graag van persoonlijk advies.

Neem bij vragen gerust contact met ons op.

De  Specialist  voor  Laser Hair Removal  in Den  Haag  met  20  JAAR  ERVARING  in Laser  Technologie.

VESTIGINGEN

AANGESLOTEN BIJ