fbpx
Dagen
Uren
Minuten
Dagen
Uren
Minuten

SUPER SALE – 40 % OFF ALL LASER HAIR REMOVAL  

Grove PORIËN

prioriteiten

Uw huid is zo individueel als een vingerafdruk.

Grove PORIËN

Poriën zijn openingen naar de haarzakjes en zijn algemene huidprioriteiten. De vette of ouder wordende huid is gevoeliger voor vergrote poriën, omdat de follikels vatbaar zijn voor verstopping met puin en natuurlijke oliën. Onbehandeld kan dit leiden tot mee-eters of acne.

Release Laser Clinic heeft verschillende behandelingsprogramma’s om de natuurlijke collageenproductie te bevorderen. Vaak geeft een combinatie van deze programma’s de beste resultaten. Onze gekwalificeerde specialisten zorgen voor een gladder huidoppervlak en een gelijkmatige tint.

01  Microneedling

Een van onze behandelmethodes is micro needling. We schuren de huid licht in met een speciale skin needle pen, die celvernieuwing, collageen en elastine stimuleert. Als gevolg zullen de vergrote poriën worden verkleind. Deze behandelmethode verbetert de huidtextuur en verzacht, hydrateert en verjongt de huid.

LEES VERDER →

02  Microdermabrasie

Een andere behandelmethode is microdermabrasie. Daarbij ontstaat een vacuüm, met als gevolg een negatieve druk op de huid die de productie van collageen bevordert. De huid wordt molliger en de poriën worden verfijnd.

LEES VERDER →