fbpx
Dagen
Uren
Minuten

Over ons

Release Laser Clinic is een gerespecteerde kliniek met resultaten die voor zichzelf spreken.We garanderen u dat u tevreden zult zijn over onze services, omdat bewezen is dat ze werken.

Release Laser Clinic werkt met de meest geavanceerde ontharing technologie voor 100% pijnloos, snel en veilig ontharen – de HYPERPULSE. Onze meervoudige technologieën stellen ons in staat om te beoordelen welke technologie effectiever werkt op uw lichaam, zodat een individueel programma op maat voor elke klant optimale resultaten oplevert!

Bovendien zetten alle medewerkers en specialisten zich in om ervoor te zorgen dat uw behandelingen op een veilige, comfortabele en effectieve manier worden uitgevoerd. U wordt bij Release Laser Clinic uitsluitend behandeld door geschoold personeel. Onze laserspecialisten hechten veel waarde aan patiëntveiligheid en de kwaliteit van de behandelingen.

Als u op zoek bent naar de beste oplossing om uw ongewenste haar definitief te verwijderen, bent u bij ons aan het juiste adres!

  • We zijn de enige kliniek die gespecialiseerd is in definitief ontharen en huidverbetering.
  • De behandelingen zijn 100% pijnloos en effectief.
  • Er zijn bij Release Laser Clinic alleen opgeleide specialisten met ervaring werkzaam.
  • Wij beschikken over de snelste en meest effectieve ontharing techniek ter wereld.
  • Informatie en consulten zijn kosteloos en geheel vrijblijvend.

Bij Release Laser Clinic gebruiken we de nieuwste ontwikkeling van laser en licht technologie op het gebied van permanente ontharing en huidverbetering. Daarnaast kan de reputatie van onze kliniek worden toegeschreven aan onze geweldige medewerkers die een intensieve, langdurige specialistische training ondergaan in laserwerking, veiligheid en beoordeling van de huid.

Wij geloven dat u de resultaten zult behalen die u nodig hebt door middel van voorlichting en effectieve behandeling door een van onze hoogopgeleide en ervaren specialisten. Bij Release Laser Clinic wordt uw behandeling gepersonaliseerd en volledig afgestemd op uw behoeften en huidtype.

Ervaar het verschil in resultaat tijdens een bezoek aan onze kliniek.

Profiteer van 20 jaar ervaring in de ontwikkeling van laser en licht technologie en test de snelste en meest effectieve ontharing machine ter wereld met Release Laser Clinic – de HYPERPULSE! Geen urenlange sessies met de nieuwste technologie – kom langs vóór werk of tijdens de lunch en laat uw hele lichaam behandelen.

Om onze klanten de meest effectieve en toch snelste behandeling te kunnen bieden, zijn wij de enige kliniek ter wereld die een van de nieuwste technologie op het gebied van ontharing en huidverbetering, de HYPERPULSE, gebruikt. In een persoonlijk gesprek wordt er een persoonlijk behandelprotocol voor u samengesteld, afhankelijk van uw huidtype en het lichaamsgebied dat u wilt behandelen. Wij adviseren u graag welke behandeling het beste bij u past om het beste resultaat te bereiken.

PERMANENT ONTHAREN MET HYPERPULSE

Release Laser Clinic gebruikt de meest geavanceerde technologie voor permanente ontharing die momenteel beschikbaar is: Hyperpulse One Glide. Hyperpulse combineert de beste eigenschappen van de al langer bestaande lasersystemen en SHR (Super Hair Removal).

ONE-GLIDE TECHNOLOGIE

Hyperpulse One Glide is een doorontwikkelde variant van de bekende SHR-methode. Maar anders dan bij SHR wordt een Hyperpulse niet steeds heen en weer bewogen over het huidoppervlak, maar schuift dit handstuk slechts eenmaal over het behandelingsgebied. Daarbij wordt de behandelingsenergie geleidelijk afgegeven in de follikels (haarzakjes) en wordt de huid zachtjes verwarmd. Als de haarzakjes zijn opgewarmd tot de klinisch vereiste temperatuur, worden ze vernietigd en komt de haargroei niet meer terug. Deze gepatenteerde methode is beduidend effectiever dan alle andere methodes en verwijdert bijna alle haartypen.

GROTE VOORDELEN

De Hyperpulse-methode wordt al drie jaar met succes toegepast in meer dan honderd klinieken en instituten in Duitsland. Hyperpulse heeft dan ook bewezen meer effect te hebben dan andere behandelmethodes, zowel met licht haar als met donker haar. Voor de persoon in kwestie is de behandeling nauwelijks merkbaar. Een groot voordeel is ook dat de behandelingstijd veel korter is dan bij andere methodes.

ZACHT EN SNEL ONTHAREN

Ontharen volgens de methode Hyperpulse ONE GLIDE duurt slechts vijf minuten per behandelsessie. De vervelende en vooral ongewenste haargroei op bijvoorbeeld het bovenlichaam (borst en zelfs rug) is na een paar afspraken verleden tijd. Gaat het om het genitale gebied – waar de huid teer en gevoelig is – dan is het goed om te weten dat deze methode een zeer zachte vorm van ontharing is.