fbpx
Dagen
Uren
Minuten

Acne litteken

prioriteiten

Uw huid is zo individueel als een vingerafdruk.

ACNE LITTEKENS

Littekens als gevolg van ace zijn permanente veranderingen in de textuur en inkepingen op de huid. Deze littekens zijn een direct gevolg van diep trauma aan de huid. Externe factoren zoals plukken kunnen laesies traumatiseren en littekens veroorzaken.

Vooral acne die flink ontstoken is geraakt, kan na genezing ontsierende littekens achterlaten. Deze littekens zijn vaak ernstiger als het acne te laat of niet goed is behandeld. Littekens als gevolg van acne komen (vooral) voor op het gezicht, de rug en de borst.

Bij Release Laser Clinic werken we met verschillende innovatieve technologieën. We kunnen een combinatie van behandelingen samenstellen om het natuurlijk collageen in het lichaam te stimuleren en cellulaire reparatie aan te moedigen. Het resultaat is een gladdere en stralende tint.

01  Microneedling

Micro needling is een beproefde methode om af te rekenen met littekens als gevolg van acne. Bij micro needling wordt met behulp van zeer fijne naaldjes de lederhuid licht beschadigd. Dit leidt tot stimulatie van de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine. Resultaat: het uiterlijk van littekens wordt geminimaliseerd en de huid wordt gladder en voelt steviger aan.

LEES VERDER →

02  Microdermabrasion

Met behulp van microdermabrasie wordt de vorming van nieuw collageen gestimuleerd, waardoor de huid ‘molliger’ wordt. Door een regelmatige toepassing van microdermabrasie wordt het volledige collageensteiger van de huid onderhouden en opnieuw opgebouwd.

LEES VERDER →