fbpx
Dagen
Uren
Minuten

get great skin

Het leven is niet perfect, maar uw huid kan dat wel zijn.

Pigmentatie Hyperpulse

Oppervlakkige pigmentstoornissen worden veroorzaakt door ontelbare factoren zoals zon, genetica of hormoonfluctuaties, huidletsel of ziektes. Van alle factoren veroorzaakt de zon de meeste schade. Deze oppervlakkige zonnevlekken kunnen cosmetisch worden behandeld.

Zeg vaarwel tegen verkleuring en verwelkom een vlekkeloze huid met snelle en eenvoudige huidpigmentatiebehandelingen. Niets maakt u beter dan uw sproeten, zonnevlekken, huidverkleuringen en ouderdomsvlekken te zien verdwijnen, waardoor u er frisser en jonger uitziet!

Wat gaat er mis? Stress, omgevingsinvloeden en genetische aanleg beïnvloeden het uiterlijk van onze huid, vooral het gezicht. Het geheim van een jonge huid is elasticiteit. Als een rubberen band begeleidt het elk van onze bewegingen en keert het altijd terug naar zijn oorspronkelijke staat. Maar al op 30-jarige leeftijd neemt de huidspanning langzaam af als gevolg van de afbraak van de collageenstructuur. Het resultaat: de huid ziet er moe en slap uit.

Nu kunt u genieten van een jongere, mooier ogende huid, vol gezondheid, vitaliteit en vrij van pigmentvlekken met een eenvoudige, veilige huidbehandeling, zonder chirurgie, zonder vreemde stoffen in de huid te brengen, zonder bijwerkingen, zonder allergieën.

Bij Release Laser Clinic zal onze Huidverjonging behandeling met speciale lichtenergie uw huid met succes versterken, rimpels minimaliseren, poriën verkleinen en pigmentatie verlichten.

Huidverkleuringen verhelpen

  • Minimaliseer of elimineer het uiterlijk van pigmentatie.
  • Minimaliseer of elimineer zonnevlekken, ouderdomsvlekken en sproeten.
  • Los huidverkleuring snel en effectief op.
  • Behandelt het hele lichaam.
  • Veiligste huidpigmentatie op de markt en kostenbesparend.
  • Zorg voor een geleidelijke, natuurlijk ogende verbetering.
  • Produceert langdurige resultaten.

Bij Release Laser Clinic begint u altijd met een persoonlijk intakegesprek. Hierin leggen wij uit wat u kunt verwachten, hoe de behandeling werkt en wat de voorwaarden zijn voor een behandeling. Uiteraard worden er in dit gesprek eventuele specifieke wensen met u besproken.

Door middel van een test wordt de optimale behandelingsenergie bepaald. Met deze behandeling worden 1-2 pulsen in de te behandelen zone afgegeven. De pigmentvlekken lijken dan donkerder en er verschijnt roodheid om hen heen. Deze reactie kan onmiddellijk na de behandeling worden gezien of worden vertraagd.

WELKE PIGMENTVLEKKEN KAN IK BEHANDELEN?

Sproeten – De bruine vlekken ter grootte van een speldenknop tot een doperwt verschijnen in de lente en de zomer steeds meer in het gezicht en worden bleker in de winter of verdwijnen zelfs weer. De meeste van deze vlekken verschijnen op jonge leeftijd en blonde of roodblonde mensen worden het meest getroffen.

Ouderdoms- en zonnevlekken – Deze vlekken zijn bruinachtige, vlekken op de rug van de hand, op de onderarmen en op het gezicht. Ze komen vooral voor op plaatsen die vaak aan de zon worden blootgesteld. Vooral bij mensen ouder dan 40 jaar komen ze vaak voor. Meestal zijn ze volkomen ongevaarlijk.

Hormonale pigmentstoornissen (melasma) en levervlekken of moedervlekken zijn niet te behandelen.

BEN IK GESCHIKT VOOR BEHANDELING?

De meerderheid van de mensen is geschikt voor huidpigmentatiebehandelingen, met uitzondering van cliënten met een vrij donkere huidskleur. Cliënten die zijn blootgesteld aan de zon en een kleurtje hebben ontwikkeld, zijn ook niet geschikt voor behandeling. Onze medewerkster zal u in een gratis consult over je geschiktheid kunnen raadplegen.

HOE VOELT HET?

De behandeling is vrijwel pijnloos en de meeste cliënten ervaren weinig ongemak. Een warm gevoel wordt tot 2 uur na de behandeling gevoeld, maar dit neemt gewoonlijk vrij snel af. De meeste mensen beschrijven de sensatie als een elastische band die lichtjes op de huid beweegt.

WAT KAN IK VERWACHTEN NA BEHANDELING?

De huid kan enigszins rood zijn en huidpigmentatie kan donkerder worden en lijkt meer voor de hand te liggen. Aan de andere kant kunnen sommige vlekken lichter worden zonder eerst donkerder te worden. Korstvorming kan zich vormen op de plekken in de volgende behandeling, wat een normale reactie is, en ze zullen er in het algemeen vanzelf afvallen. Onze specialisten zullen u adviseren om de korstjes die zich vormen niet aan te raken en ze in staat te stellen vanzelf te zuiveren.

Staat Huidpigmentatie, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, bruine vlekken, zonnevlekken, zonneschade, huidverkleuring, sproeten
Oplossing Pigmentatie behandeling met Hyperpulse.
Resultaten Afnemende pigmentatie, elimineert zonnevlekken, vervaagt en elimineert zonnevlekken en ouderdomsvlekken. Verfris de huid tegen schade door de zon, los huidverkleuring op en elimineer sproeten.
Behandelingsintervallen 2-4 behandelingen elke 2-4 weken
Behandelingstijd Afhankelijk van het gebied, 5-20 minuten

BEHANDELINGSINTERVALLEN

1-3 behandelingen elke 2-4 weken

BEHANDELINGSTIJD

Afhankelijk van het gebied, 5-40 minuten

HERSTELTIJD

24 uur roodheid

Pigmentatie, huidverkleuring of zonnevlekken behandelen?