fbpx
Dagen
Uren
Minuten

Striae en striemen

prioriteiten

Uw huid is zo individueel als een vingerafdruk.

STRIAE EN STRIEMEN

Striae is het verschijnsel van lange, smalle strepen of lijnen op de huid. Ze doen zich voor wanneer de huid plotseling is uitgerekt. Striae kan de textuur van de huid beïnvloeden.

De aandoening ontstaat als het lichaam in korte tijd verandert, zoals tijdens de zwangerschap, spierspanningen in de tienerjaren of plotselinge gewichtsverandering. Deze huidprioriteit komt het vaakst voor op buik, borsten, heupen, billen en dijen. Striae begint vaak paars of rood als de bloedvaten dichter bij het oppervlak van de huid komen. Dit vervaagt terwijl de schepen samentrekken en bleke lijnen achterlaten.

Release Laser Clinic beschikt over innovatieve technologieën om striae te verminderen. Onze behandelingen concentreren zich op het verminderen van de kleur, het gladmaken van de textuur of het stimuleren van de dermis (lederhuid) om natuurlijk, volledig en soepel te kunnen regenereren.

01  Microneedling

Striae en striemen kunnen worden behandeld met behulp van micro needling. Met de speciale skin needle pen reactiveren we het ontbrekende collageen in het beschadigde bindweefsel, waardoor de groeifactoren worden gestimuleerd.

LEES VERDER →

STRIEMEN en STRIAE behandelen?