fbpx
Dagen
Uren
Minuten

TIJDLOZE SCHOONHEID

Al vanaf ons dertigste levensjaar veroudert onze huid. Er zijn zowel interne als externe factoren die daaraan bijdragen: vervuiling, blootstelling aan de zon, levensstijl, genetische factoren en gebrek aan hydratatie. De huidbehandeling van Release Laser Clinic is de oplossing.

Lijnen en rimpels

Naarmate we ouder worden, verliest onze huid aan elasticiteit en collageen. Collageen is een belangrijk onderdeel van het bindweefsel in ons lichaam. Het gevolg is dat fijne lijntjes, rimpels en expressielijnen ontstaan, onder andere in het gezicht. Overactieve spieren creëren dynamische lijnen die, doordat ze onbehandeld blijven, statische lijnen of depressies in de huid worden.

Minder elasticiteit

Een jonge huid wordt gekenmerkt door veel elasticiteit en collageen. Als een rubberen band begeleidt de huid al onze bewegingen, waardoor de huid steeds weer terugkeert naar de oorspronkelijke staat. Maar al vanaf ons dertigste levensjaar breekt de collageenstructuur langzaam af en neemt ook de huidspanning af. Gevolg: de huid gaat er moe en slap uitzien.

Onze huidverjonging behandeling

Release Laser Clinic heeft een speciale behandeling om uw huid met succes te verjongen en versterken. We kunnen rimpels minimaliseren, poriën verkleinen en pigmentatie verlichten. Met onze eenvoudige, veilige en niet-invasieve huidbehandeling (wij behandelen zonder vreemde stoffen in de huid te brengen) kunt u genieten van een jongere, mooier ogende huid, vol gezondheid, vitaliteit en vrij van pigmentvlekken. En dat zonder het risico van bijwerkingen of allergieën.

Wat is huidverjonging met licht?

Huidverjonging met Hyperpulse is een op licht gebaseerde applicatie van breedspectrumlicht op het oppervlak van de huid waarin verkleurde, beschadigde of vroeg verouderde huid is verwijderd, waardoor uw natuurlijke huidskleur echter schijnt. Licht wordt direct op het huidoppervlak aangebracht in nauwkeurige stralingen die volledig pijnvrij zijn waardoor de collageenproductie weer wordt geactiveerd om beschadigd weefsel op natuurlijke wijze te herstellen.

Hoe veel behandelingen heb ik nodig?

Over het algemeen zou er een reeks van 4 tot 6 sessies, elke 2 weken, moeten plaatsvinden. Het belangrijkste is dat er minder downtime is na een Huidverjonging behandeling, dus u kunt meteen terug in naar je normale routine. Zodra het behandelingspakket is voltooid, moet u mogelijk binnen 6 tot 12 maanden een follow-up-behandeling laten uitvoeren om uw vernieuwde resultaten te behouden.

Zijn de behandelingen veilig?

Huidverjonging behandelingen met behulp van de gecertificeerde Hyperpulse-technologie van Release Laser Clinic is een van de veiligste behandelingen ter wereld. Al onze medewerksters zijn gecertificeerd en geaccrediteerd, evenals zeer ervaren, zodat u erop kunt vertrouwen dat je de beste zorgen krijgt.

Voordelen van de huidverjonging behandeling:

  • Een algeheel stralende, gezonde en levendig uitziende huid
  • Verminderde roodheid en blozen veroorzaakt door Rosacea
  • Een geleidelijk en natuurlijk verbeterde huidtoon
  • Verminderde fijne lijntjes en poriën
  • Verminderd en elimineert huidverkleuring, acne littekens
  • Vermindert het uiterlijk van sproeten en andere schade door de zon
  • Vergroot uw zelfvertrouwen
  • Zie er op uw best uit, voel u op uw best