fbpx
Dagen
Uren
Minuten

EEN GLAD MANNENLICHAAM

Niet alleen vrouwen, maar ook veel mannen dromen van een gladde huid zonder irritaties en vervelende stoppels. Mannen kunnen hygiënische en praktische redenen hebben om te ontharen, maar ook esthetische. Release Laser Clinic beschikt over de nieuwste lasertechnologie voor een permanente, maar ook pijnloze oplossing.

Aantrekkelijk voor vrouwen

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat veel vrouwen een haarloos mannelijk lichaam aantrekkelijk vinden. Ook veel mannen willen daarom een gladde huid, vooral als het gaat om oksels, borst, rug of geslachtsdelen. Lichaamsontharing is populair en ook behandelingen op het gezicht winnen aan populariteit.

Hygiëne

Er zijn ook hygiënische redenen waarom mannen hun lichaam laten ontharen. Een glad lichaam droogt sneller als het zweet. Bacteriën hebben er geen ‘habitat’, waardoor een onthaard lichaam aanzienlijk minder zweetgeur verspreidt. Bovendien kan een gladde huid sneller en gemakkelijker worden schoongemaakt. Veel wielrenners en ook andere sporters en atleten hebben gladde benen en armen, onder meer om (na een val) wonden en blessures beter te kunnen behandelen.

Ingegroeide haren

Ontharing is ook dé manier om ingegroeide haren te voorkomen, die kunnen leiden tot irriterende puistjes en lelijke vlekken. Een definitieve ontharingskuur maakt bovendien een einde aan verschillende vormen van irritaties die ontstaan na het scheren, zoals jeuk, een onaangename stoppeluitsteking of zelfs een ‘scheermesbrand’.

Onze oplossing

Ontharen kan op verschillende manieren, maar de HYPERPULSE-technologie is veruit de beste oplossing. Anders dan scheren, waxen en epileren is deze technologie een permanente oplossing, die bovendien 100 procent pijnloos is. Release Laser Clinic beschikt over de nieuwste ontharingstechnologie – de Hyperpulse ONE GLIDE – waarmee wij u zacht, snel, zeer effectief en permanent ontdoen van ongewenste haargroei. We maken het haar dunner door hyperpulsen toe te dienen. Een effectief koelsysteem zorgt ervoor dat dit gebeurt zonder pijn of schade aan de huid.

Voordelen van de HYPERPULSE-technologie:

  • 100% pijnloos, door de ICE methode
  • Snelle en effectieve one-glide-techniek – gehele rug in 10 minuten
  • Geschikt voor alle huid- en haartypes
  • Geschikt voor gevoelige huid
  • Geschikt voor mannen en vrouwen
  • Geschikt voor het hele lichaam
  • Geschikt om ingegroeide haren en rode bultjes tegen te gaan
  • Behandeling gehele jaar door mogelijk
  • Meest veilige lasertechniek
  • Geen hersteltijd