fbpx
Dagen
Uren
Minuten

Definitief Laser Ontharen Utrecht

Wilt u van uw haargroei af en niet dagelijks of wekelijks uw benen, borst of genitale gebied scheren, waxen of epileren? Kom naar onze clinic in Utrecht en kies voor de bewezen, pijnloze behandelmethode Hyperpulse voor definitieve ontharing. Geschikt voor alle huidtypen, zowel voor licht als donker haar, voor mannen en vrouwen en voor elk lichaamsdeel. Voor oksels, benenrugbuik, bikinilijn en borst maar ook voor de gevoelige huid in het genitale gebied. Hyperpulse kent zeer korte behandelsessies van 5 minuten, er is geen hersteltijd nodig en u heeft geen last van rode plekjes of wondjes. Lichaamsdelen die zijn behandeld met Hyperpulse hoeven nooit meer te worden gewaxt, geschoren of geëpileerd. Dat scheelt u veel tijd, ongemak en kosten.

Hyperpulse is een zachte methode voor definitief ontharen. Het te behandelen gebied wordt langzaam verwarmd, waardoor de haarzakjes worden vernietigd en haargroei vanuit het zakje tot het verleden behoort. Omliggend weefsel en de omliggende huid blijven volledig intact en er is dan ook geen hersteltijd nodig. Uw definitief onthaarde huid mag direct worden gezien! Hyperpulse is de beste, voordeligste en volstrekt pijnloze manier van definitief ontharen voor hem & haar. Onze locatie in Utrecht is 5 dagen per week geopend.

Adres
Nachtegaalstraat 92
3581 AP Utrecht
E-mail: utrecht@releaselaserclinic.nl
Bel ons: 030 202 8009

Lichaamsbeharing is in onze westerse cultuur een no-go, vooral voor vrouwen. Het wordt als ideaal gezien om een glad lichaam te hebben, niet alleen voor vrouwen maar ook voor mannen. Veel mensen zijn dan ook massaal aan het scheren, harsen en epileren met alle ongemakken van dien. Het kost niet alleen veel tijd, vooral als u extra behaard bent, maar kan ook tot allerlei fysieke ongemakken leiden. Als u waxt, harst of epileert kunnen ingegroeide haren of reeds bestaande wondjes tot ontstekingen en rode bultjes leiden. Ongemakkelijk en ontsierend.

Geen zin en tijd om dagelijks of wekelijks aan de gang te gaan met scheerapparaat, wax of om urenlang te epileren? Kies voor definitieve ontharing! Kies voor Release Laser Clinic en u bent zeker van een glad en haarvrij lichaam, voor altijd. Wij gebruiken de snelste en voordeligste methode om ongewenst haar te verwijderen. Dat kan voor alle delen van uw lichaam, geheel pijnloos en met een geweldig resultaat. Terwijl de haarzakjes worden vernietigd blijven omliggend weefsel en de huid onbeschadigd waardoor geen hersteltijd nodig is. En zachtaardig behandelplan, volledig afgestemd op uw wensen, voor vrouwen én mannen en ook voor de gevoelige huid.

 • Geen pijn na epileren en waxen meer!
 • Geen last meer met stoppels en ingegroeide haren!
 • Geen scheerbultjes met pijnlijke puistjes en rode huid meer!
 • U bespaart geld omdat u geen dure scheermesjes, schuim en andere rommel meer nodig hebt!
 • Meer tijd voor belangrijke dingen!

Permanent ontharen was nog nooit zo snel, effectief en pijnloos. Release Laser Clinic gebruikt de meest geavanceerde technologie: Hyperpulse One Glide waarbij de beste eigenschappen van de al langer bestaande lasersystemen en SHR (Super Hair Removal) worden gecombineerd.

Het unieke van de Hyperpulse methode is het feit dat het handstuk niet steeds heen en weer wordt bewogen over het huidoppervlak, maar slechts eenmaal over het behandelingsgebied hoeft te bewegen. Tijdens deze beweging wordt de huid (licht) verwarmd en de behandelingsenergie geleidelijk afgegeven in de follikels (haarzakjes). Op het moment dat de haarzakjes voldoende zijn verwarmd, worden deze vernietigd om nooit meer terug te keren. Hiermee is haargroei vanuit het haarzakje ook niet meer mogelijk. Hyperpulse is een gepatenteerde methode die uiterst effectief is voor vrijwel alle haartypen.

Naast de onderstaande genoemde voordelen van Hyperpulse zoals pijnloos, snel en 100% effectief blijvend ontharen zijn er meer voordelen. De behandeltijd is aanzienlijk korter dan bij andere methodes. Een behandelsessie duurt slechts 5 minuten en is u merkt er nauwelijks iets van. In Duitsland wordt deze methode al drie jaar met groot succes toegepast en blijkt een groter effect te hebben dan andere behandelmethodes, ook voor donker haar.

Lichaamsbeharing op borst en rug is na enkele behandelingen al voorgoed verleden tijd. Hyperpulse is door de zachte vorm van ontharing ook bij uitstek geschikt voor de tere en gevoelige huid van het genitale gebied. Het is een veilige techniek zonder hersteltijd.

 • 100% pijnloos, door de ICE methode
 • Snelle en effectieve one-glide-techniek
 • Geschikt voor alle huid- en haartypes
 • Geschikt voor gevoelige huid
 • Geschikt voor mannen en vrouwen
 • Geschikt voor het hele lichaam
 • Geschikt om ingegroeide haren en rode bultjes tegen te gaan
 • Behandeling gehele jaar door mogelijk
 • Meest veilige techniek
 • Geen hersteltijd
Eerste 2 uurUw huid kan na behandeling licht warm aanvoelen, ook een beetje gevoelig en roze zijn (in sommige gevallen kan dit tot 12 uur duren). Gebruik Release Skin Active Super Gel om de huid thuis te kalmeren en vocht in te brengen.
Eerste 48 uur• Vermijd het nemen van hete baden. Lauw of koeler is beter.
• Vermijd het gebruik van sterk geurende lotions, zeep en
exfoliërende crèmes op het behandelde gebied.
• Wees voorzichtig en vermijd overmatig schrobben.
• Vermijd de volgende 7 dagen het blootstellen van de behandelende gebieden in de zon. Als u naar buiten gaat, gebruik Release Skin Active Protect SPF 30+ zonnebrandcrème.
Na 10 dagenU kunt weer genieten van de zon maar het is raadzaam om elke dag Release Skin Active Protect SPF 30+ zonnebrandcrème aan te brengen om schade en veroudering van uw huid door de zon te voorkomen.
Volgende 1-3 wekenHaar dat op het moment van de behandeling dieper in de huid zat, begint te verdwijnen uit de follikels. Dit lijken in eerste instantie stoppels.
Volgende 1-6 maandenHaren die tijdens de behandeling in de rustfase zaten, zijn niet behandeld en kunnen nu actief worden. Plan uw vervolgbehandeling binnen 1-2 weken nadat de groei is opgetreden.

BEHANDELINGSINTERVALLEN

6-10 behandelingen elke 6-8 weken

BEHANDELINGSTIJD

Afhankelijk van het gebied, 5-40 minuten

HERSTELTIJD

Geen hersteltijd

Kies voor laseren Utrecht verzorgd door Release Laser Clinic