fbpx
Dagen
Uren
Minuten

Pigment- en ouderdomsvlekken

prioriteiten

Uw huid is zo individueel als een vingerafdruk.

PIGMENT- En ouderdomsvlekken

Oppervlakkige pigmentstoornissen worden veroorzaakt door verschillende factoren. Denk onder meer aan zonlicht, genetica of hormoonfluctuaties, huidletsel en ziektes. De zon veroorzaakt de meeste schade.

Oppervlakkige pigmentstoornissen kunnen cosmetisch worden behandeld. Onze huidpigmentatiebehandelingen maken een einde aan verkleuring en zorgen voor een vlekkeloze huid. 

De behandeling laat sproeten, zonnevlekken, huidverkleuringen en ouderdomsvlekken verdwijnen, waardoor u er frisser en jonger uitziet. We stemmen behandelprogramma’s af op uw persoonlijke huidprioriteiten, zodat u er optimaal uitziet.

Hieronder een overzicht van de behandelmethodes die Release Laser Clinic aanbiedt.

01  Hyperpulse PIGMENTATIE

Een beproefde methode om huidpigmentatie tegen te gaan, is de hyperpulse. De hyperpulse maakt gebruik van een breed spectrum aan licht en speciale filters. Deze geavanceerde behandeling is gebaseerd op innovatieve lichttechnologie en gaat ongewenste huidverkleuring tegen die wordt veroorzaakt door overactieve melanine sites.

LEES VERDER→

02  Microneedling

Micro needling, ook wel skin needling genoemd, maakt gebruik van een needle pen met een raster van microscopisch kleine naalden die de huid binnendringen. Dit creëert microwonden die het natuurlijke genezingsproces van het lichaam en de aanmaak van collageen stimuleren, en gezond huidweefsel regenereren.

LEES VERDER →