fbpx
Dagen
Uren
Minuten

Grove poriën verkleinen

Grove Poriën

Grove poriën verkleinen: Ga voor een mooi, verzorgde huid!

Grove poriën verkleinen

Poriën zijn openingen naar de haarzakjes en zijn algemene huidprioriteiten. De vette of ouder wordende huid is gevoeliger voor vergrote poriën, omdat de follikels vatbaar zijn voor verstopping met puin en natuurlijke oliën. Onbehandeld kan dit leiden tot mee-eters of acne. Gelukkig zijn er bewezen methodes om grove poriën te verkleinen.

Release Laser Clinic heeft verschillende behandelingsprogramma’s om de natuurlijke collageenproductie te bevorderen en poriën verkleinen. Vaak heeft een combinatie van deze programma’s verkleinde poriën tot gevolg . Onze gekwalificeerde specialisten zorgen voor een gladder huidoppervlak, een gelijkmatige tint en kleinere poriën.

Vergrote poriën verkleinen

01  Microneedling

Een van onze behandelmethodes is micro needling. We schuren de huid licht in met een speciale skin needle pen, die celvernieuwing, collageen en elastine stimuleert. Als gevolg zullen de vergrote poriën worden verkleind. Deze behandelmethode verbetert de huidtextuur en verzacht, hydrateert en verjongt de huid.

LEES VERDER →

02  Microdermabrasie

Een andere behandelmethode is microdermabrasie. Daarbij ontstaat een vacuüm, met als gevolg een negatieve druk op de huid die de productie van collageen bevordert. De huid wordt molliger en de poriën worden verfijnd.

LEES VERDER →