fbpx
Dagen
Uren
Minuten

ACTIES & CADEAUBON

Bij Release Laser Clinic hebben wij regelmatig aantrekkelijke acties op alle behandelingen. Zowel in definitief ontharen als acties in behandelingen in huidverjonging en huidverbetering. Houd ook onze socials in de gaten en u weet het als eerste wanneer er weer een mooie actie is!


CHRISTMAS SPECIAL - 50% OFF + t/m €200 cashback

Actie loopt t/m 31 december. Wilt u meedoen aan onze SUPER SALE en gebruik maken van de SUPER DEAL prijzen maar het lukt u niet om langs te komen voor 31 december?

Gebruik de voucher-button op onze website en koop een cadeaubon ter waarde van € 50. Dit bedrag wordt dan als aanbetaling verrekend met de pakketprijzen. Vervolgens kunt u later een afspraak maken voor een consult of behandeling.

SUPER DEAL! Laser ontharen is nog nooit zo gemakkelijk en snel geweest! Geen pijn meer! Geen last meer van stoppels en ingegroeide haren! Geen scheerbultjes met pijnlijke puistjes en rode huid meer!
Doe mee met onze OKSELS SUPER DEAL € 29,-. De is geldig voor mannen en vrouwen. De prijs is per behandeling en geldig bij aankoop van een pakket van 8 behandelingen. De pakketten mogen in termijnen betaald worden zonder extra kosten.

Maak vandaag nog een afspraak voor een GRATIS-consult en een GRATIS-proefbehandeling.

BOEK ONLINE ⟶

SUPER DEAL! Wil je ook nooit meer scheren, epileren of waxen? Start met PIJNLOOS ontharen bij Release Laser Clinic. Doe mee met onze OKSELS + BIKINI ACTIE € 115,-. De actie is geldig voor mannen en vrouwen. De prijs is per behandeling en geldig bij aankoop van een pakket van 8 behandelingen. De pakketten mogen in termijnen betaald worden zonder extra kosten.

Boek een afspraak voor een vrijblijvend consult en een GRATIS-proefbehandeling online.

BOEK ONLINE ⟶

SUPER DEAL! Bent u het beu om te scheren? Houdt u niet van waxen of epileren? Vindt u scheerbultjes niet leuk? Geen pijn meer! Geen last meer van stoppels en ingegroeide haren! Geen scheerbultjes met pijnlijke puistjes en rode huid meer!
Doe mee met onze SUPER DEAL OKSELS + BIKINI GROOT + HELE BENEN € 279,-. De actie is geldig voor mannen en vrouwen. De prijs is per behandeling en geldig bij aankoop van een pakket van 8 behandelingen. De pakketten mogen in termijnen betaald worden zonder extra kosten.

Maak vandaag nog een afspraak voor een GRATIS-consult en een GRATIS-proefbehandeling.

BOEK ONLINE ⟶

SUPER DEAL! TREATMENT ON YOUR LUNCH BREAK! Rug+schouders in 10 minuten! Dit is mogelijk met onze nieuwste laser en de ONE-GLIDE-technologie. 100% PIJNLOOS en definitief laser ontharen. Doe mee met onze GEHELE RUG + SCHOUDERS ACTIE € 189,-. De actie is geldig voor mannen en vrouwen. De prijs is per behandeling en geldig bij aankoop van een pakket van 8 behandelingen. De pakketten mogen in termijnen betaald worden zonder extra kosten.

Boek een afspraak voor een vrijblijvend consult en een GRATIS-proefbehandeling.

BOEK ONLINE⟶

LIFETIME GARANTIE! We zijn er trots op achter onze service te staan en onze klanten voelen zich comfortabel in de wetenschap dat ze bij het kopen van een pakket ontharingsbehandelingen met laser verzekerd zijn van resultaat.
We hebben vertrouwen in onze apparatuur, ons trainingsproces en de ervaring van onze specialisten. Daarom bieden we onze klanten nu de LIFETIME-garantie. Dit is een levenslange garantie. Zelfs als u geweldige resultaten behaalt en jaren later een onderhoudsbehandeling of twee nodig heeft, zal er voor uw behandelingen altijd 50% korting gelden.

Maak vandaag nog een afspraak voor een GRATIS-consult en een GRATIS-proefbehandeling.

BOEK ONLINE ⟶

We waarderen onze nieuwe en bestaande klanten enorm! Ben je tevreden over Release Laser Clinic en wil je een vriend hier ook van laten genieten? Profiteer dan allebei van 10% korting! De actie is geldig bij aankoop van een pakket in waarde van € 600.

Boek een afspraak voor een vrijblijvend consult en een GRATIS-proefbehandeling.

Ben je student en wil je ook genieten van een gladde en mooie huid? Profiteer van onze 5% studentenkorting op alle behandelingen en pakketen! Op vertoon van je studentenpas kom je in aanmerking van korting.

Boek een afspraak voor een vrijblijvend consult en een GRATIS-proefbehandeling.

BOEK ONLINE⟶

Tot 50% Korting en €200 Cashback!

Mis onze exclusieve Christmas actie niet! Alleen t/m 31 december bieden we ongekende besparingen op onze diensten. 

* Tot 50% Korting: Ontvang tot 50% korting op laser ontharen. Dit is het moment om uw doelen te bereiken zonder uw budget te overschrijden.

*Tot €200 Cashback: Als kers op de taart, ontvangt u tot €200 cashback bovenop uw aankoop. Dat is nog meer waar voor uw geld!

Wacht niet langer! Boek vandaag nog uw consult om van deze geweldige aanbieding te profiteren. Onze experts staan klaar om u te begeleiden op uw reis naar succes. Zorg ervoor dat u dit doet vóór 31 december om van deze unieke Christmas actie te genieten.

BOEK ONLINE⟶