fbpx
Dagen
Uren
Minuten

definitief LASER ontharen

In de westerse cultuur is het tegenwoordig haast onacceptabel om enige vorm van lichaamsbeharing te hebben. Vooral onder vrouwen wordt dit gezien als een no-go. Het is ideaal om een kaal en glad lichaam te hebben, zowel bij mannen als bij vrouwen.

Dit heeft tot gevolg dat we scheren, epileren en harsen. Voor mensen die extra behaard zijn, is scheren bijna een dagtaak. Dit kan een bron van frustratie vormen. Daarnaast kunt u last hebben van rode bultjes, ontstekingen, ingegroeide haren en wondjes als u de haren scheert, waxt, harst of epileert.

Bent u het beu om te scheren, bijv. bij de okselsrugborst of bikinilijn? Houdt u niet van waxen? Definitieve Ontharing is onze zaak! Release Laser Clinic gebruikt ‘s werelds snelste, meest handige en voordelige manier om uw ongewenste haar van alle delen van uw lichaam en gezicht te verwijderen en de haarzakjes te vernietigen zonder het omliggende weefsel of de omliggende huid te beschadigen. Onze hooggekwalificeerde laserspecialistes passen een niet-invasief en zachtaardig behandelplan toe om te voldoen aan uw unieke haarverwijderingsbehoeften

 • Geen pijn na epileren en waxen meer!
 • Geen last meer met stoppels en ingegroeide haren!
 • Geen scheerbultjes met pijnlijke puistjes en rode huid meer!
 • U bespaart geld omdat u geen dure scheermesjes, schuim en andere rommel meer nodig hebt!
 • Meer tijd voor belangrijke dingen!

DEFINTIEF ONTHAREN MET DE NIEUWSTE ONTWIKKELING IN LASER EN SHR TECHNOLOGIE

Release Laser Clinic gebruikt de meest geavanceerde technologie voor permanente ontharing die momenteel beschikbaar is: Hyperpulse One Glide. Hyperpulse combineert de beste eigenschappen van de al langer bestaande lasersystemen en SHR (Super Hair Removal).

ONE-GLIDE TECHNOLOGIE

Hyperpulse One Glide is een doorontwikkelde variant van de bekende SHR-methode. Maar anders dan bij SHR wordt een Hyperpulse niet steeds heen en weer bewogen over het huidoppervlak, maar schuift dit handstuk slechts eenmaal over het behandelingsgebied. Daarbij wordt de behandelingsenergie geleidelijk afgegeven in de follikels (haarzakjes) en wordt de huid zachtjes verwarmd. Als de haarzakjes zijn opgewarmd tot de klinisch vereiste temperatuur, worden ze vernietigd en komt de haargroei niet meer terug. Deze gepatenteerde methode is beduidend effectiever dan alle andere methodes en verwijdert bijna alle haartypen.

GROTE VOORDELEN

De Hyperpulse wordt al drie jaar met succes toegepast in meer dan honderd klinieken en instituten in Duitsland. Hyperpulse heeft dan ook bewezen meer effect te hebben dan andere behandelmethodes, zowel met licht haar als met donker haar. Voor de persoon in kwestie is de behandeling nauwelijks merkbaar. Een groot voordeel is ook dat de behandelingstijd veel korter is dan bij andere methodes.

ZACHT EN SNEL ONTHAREN

Ontharen volgens de methode Hyperpulse One Glide duurt slechts vijf minuten per behandelsessie. De vervelende en vooral ongewenste haargroei op bijvoorbeeld het bovenlichaam (borst en zelfs rug) is na een paar afspraken verleden tijd. Gaat het om het genitale gebied – waar de huid teer en gevoelig is – dan is het goed om te weten dat deze methode een zeer zachte vorm van ontharing is.

 • 100% pijnloos, door de ICE methode
 • Snelle en effectieve one-glide-techniek
 • Geschikt voor alle huid- en haartypes
 • Geschikt voor gevoelige huid
 • Geschikt voor mannen en vrouwen
 • Geschikt voor het hele lichaam
 • Geschikt om ingegroeide haren en rode bultjes tegen te gaan
 • Behandeling gehele jaar door mogelijk
 • Meest veilige techniek
 • Geen hersteltijd

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN LASERONTHARING, IPL-ONTHARING EN SHR-ONTHARING?

In de jaren negentig kwamen de eerste apparaten voor permanente ontharing op de markt. Halverwege dit decennium slaagde een zogeheten ‘robijnrode laser’ erin om haartjes in een specifiek behandelingsgebied permanent te verwijderen door de oppervlakkige haarvaten te verwijderen. Kort daarna werden de eerste IPL-apparaten (Intense Pulsed Light) voor permanente ontharing ontwikkeld. Zowel lasers als IPL-apparaten werken met licht uit het rode golflengtebereik, omdat we met deze lichte kleur precies de melanine (de kleurstof van het haar) en daardoor het haar zelf kunnen verwarmen.Anders dan de laser, die slechts een enkele golflengte gebruikt, zendt IPL een heel bereik van golflengten uit vanuit het rode spectrum. Dit heeft het voordeel dat de lichtenergie niet slechts één huiddiepte bereikt, zoals de laser, maar dat de warmte wordt vrijgegeven in verschillende huidlagen. Omdat haarzakjes zich op verschillende huiddiepten bevinden, draagt het IPL-proces op deze manier de warmte optimaal over. IPL kan zo de kiemcellen van het haar effectief bestrijden en uitschakelen.Later werd de SHR-methode ontwikkeld. Bij SHR (Super Hair Removal) wordt een handstuk langdurig heen en weer bewogen over een vast gebied. De pulsen hebben weinig energie en de temperatuur wordt geleidelijk verhoogd tot de gewenste waarde. Het voordeel daarvan is dat de huid niet zwaar wordt belast en dat de behandeling minder opvallend is dan bij de single-pulse methode. Maar het nadeel is uiteraard dat deze methode van laserontharing zeer lange behandelingstijden per sessie vereist.

WAT IS HET VOORDEEL VAN HYPERPULSE BOVEN KLASSIEKE METHODEN ALS LASER, IPL OF SHR?

HYPERPULSE levert meerdere hyperpulsen binnen één seconde. Dankzij de innovatieve ONE GLIDE technologie glijdt het apparaat slechts eenmaal over het behandelingsgebied, waardoor behandeling op recordsnelheid mogelijk is. Vanwege het grote aantal hyperimpulsen per seconde, komt per behandelingsgebied een extreem hoge hoeveelheid totale energie vrij, terwijl de epidermis (de buitenste huidlaag) nauwelijks wordt belast. De speciale koeleenheid in het apparaat en de innovatieve Hyperpulse-spray, die in plaats van de gebruikelijke gel wordt gebruikt, maken de behandeling vrijwel pijnloos.

HOE WERKT HET?

Bij Release Laser Clinic begint u altijd met een persoonlijk intakegesprek. Hierin leggen wij uit wat u kunt verwachten, hoe ontharen met de HYPERPULSE werkt en wat de voorwaarden zijn voor een behandeling. Uiteraard worden er in dit gesprek eventuele specifieke wensen met u besproken.

U dient het te behandelen gebied 24 uur van tevoren te scheren. Indien er geschoren moet worden tijdens de behandeling, zullen hier kosten aan verbonden zijn.

Het is belangrijk het te behandelen gebied niet te epileren, harsen of waxen vóór of tijdens een behandelingskuur. De haarzakjes kunnen hierdoor beschadigen, en er zit te weinig pigment in het haarzakje. Hierdoor kan de laserbehandeling niet effectief uitgevoerd worden.

Ook is het raadzaam een week voor de behandeling niet uitgebreid te gaan zonnen of gebruik te maken van een zonnebank. Uw huid moet simpelweg even tot rust komen.

Voor de behandeling dient de huid schoon te zijn en vrij van make-up, deodorant, bodylotion, olie of parfums.

Tijdens de behandeling markeren onze specialisten het te behandelen gebied en brengen op dit gebied een gel op de huid aan. Deze gel zorgt voor de effectieve werking van de HYPERPULSE. Om tot het gewenste resultaat te komen zijn er iedere 6 tot 8 weken 8 behandelingen nodig.

IS ONTHAREN MET DE HYPERPULSE ECHT PIJNLOOS?

HYPERPULSE maakt gebruik van de SHR-methode in verbinding met de ONE-GLIDE-technologie, dat de enige klinisch bewezen methode is om definitieve ontharing vrijwel pijnloos uit te voeren. Met de ONE-GLIDE-technologie wordt het handstuk niet impulsief gestimuleerd, maar slechts in één enkele sliding beweging over het behandelingsgebied geleid. Op deze manier wordt een groot aantal effectieve lichtpulsen per seconde op de huid afgeleverd. De meervoudige, vervelende en vaak tijdrovende heen en weer beweging van het handstuk over een beperkt gebied (zoals bij Soprano ICE laser) is niet langer nodig. De HYPERPULSE bevat daarnaast het effectieve koelsysteem, de zogenaamde ICE technologie, waarbij de constant koelende kop ervoor zorgt dat de behandeling als prettig ervaren wordt.

IS DE HYPERPULSE OOK GESCHIKT VOOR FIJNE EN LICHTE HAARTJES?

Door het gebruik van verschillende filters is de HYPERPULSE geschikt voor alle haar- en huidtypes. Zelfs haartjes die met traditionele IPL en SHR machines moeilijk te verwijderen waren, zijn nu ook goed te behandelen.

KAN DE HYPERPULSE WORDEN GEBRUIKT IN DE ZOMER EN VOOR DONKERE HUID?

Door het gebruik van verschillende filters is de HYPERPULSE geschikt voor zowel de gebruinde huid als de donkere huid en kan dus het hele jaar door worden gebruikt.

HOE DUURZAAM EN EFFECTIEF IS DE BEHANDELING?

De procedure is vrijwel pijnloos, met onmiddellijke resultaten, en is ‘s werelds meest effectieve ontharingssysteem, waarvan bewezen is dat het in slechts enkele behandelingen 85 tot 90% van het ongewenste haar permanent verwijdert. De HYPERPULSE straalt een licht uit dat wordt geabsorbeerd door de kleur (melanine) in uw haar. Het licht genereert warmte die de haarschacht aflegt naar het haarzakje onder de huid, waardoor het vermogen om te groeien permanent wordt uitgeschakeld en uw huid zijdezacht en glad blijft.Ontharing technologie van medische kwaliteit is snel en ongelooflijk veilig en stelt u in staat uw dag zonder gedoe en zonder downtime voort te zetten, er goed uit te zien en u goed te voelen.

HOEVEEL BEHANDELINGEN ZIJN NODIG VOOR LANGDURIGE ONTHARING?

Voor langdurige ontharing en een volledig haarvrije toekomst zijn meerdere behandelingen nodig. Afhankelijk van het behandelingsgebied (het lichaamsdeel), het type haar en de intensiteit van de haargroei zijn gemiddeld 8 behandelingen nodig, met tussenpozen van 6 tot 8 weken om alle haarzakjes definitief te vernietigen en de haargroei te stoppen. In hormonale fasen van verandering (zwangerschap, menopauze) worden soms nieuwe kiemcellen gevormd. In die gevallen adviseren wij een vervolgbehandeling.

WAAR MOET IK VOOR EN NA DE BEHANDELING REKENING MEE HOUDEN?

Vier tot zes weken vóór de eerste behandeling mag het haar niet worden geplukt of gewassen, maar alleen – indien nodig – geschoren. Wij adviseren om in de week voorafgaand aan een behandeling en ook de week daarna niet te zonnebaden en geen solarium of sauna te bezoeken. Ter bescherming van de huid mag u op een behandelingsdag geen intensieve sport beoefenen.

HOEVEEL KOST EEN BEHANDELING?

Om de haargroei permanent te stoppen zijn altijd meerdere behandelingen nodig. Hoeveel precies is afhankelijk van het type haar en de intensiteit van de haargroei. Ook de behandelingskosten zijn daarom afhankelijk van de zone (het lichaamsdeel) en de intensiteit van de haargroei aldaar. In een gratis consult bespreken we uw wensen en informeren we u over de kosten.

Eerste 2 uurUw huid kan na behandeling licht warm aanvoelen, ook een beetje gevoelig en roze zijn (in sommige gevallen kan dit tot 12 uur duren). Gebruik Release Skin Active Super Gel om de huid thuis te kalmeren en vocht in te brengen.
Eerste 48 uur• Vermijd het nemen van hete baden. Lauw of koeler is beter.
• Vermijd het gebruik van sterk geurende lotions, zeep en
exfoliërende crèmes op het behandelde gebied.
• Wees voorzichtig en vermijd overmatig schrobben.
• Vermijd de volgende 7 dagen het blootstellen van de behandelende gebieden in de zon. Als u naar buiten gaat, gebruik Release Skin Active Protect SPF 30+ zonnebrandcrème.
Na 10 dagenU kunt weer genieten van de zon maar het is raadzaam om elke dag Release Skin Active Protect SPF 30+ zonnebrandcrème aan te brengen om schade en veroudering van uw huid door de zon te voorkomen.
Volgende 1-3 wekenHaar dat op het moment van de behandeling dieper in de huid zat, begint te verdwijnen uit de follikels. Dit lijken in eerste instantie stoppels.
Volgende 1-6 maandenHaren die tijdens de behandeling in de rustfase zaten, zijn niet behandeld en kunnen nu actief worden. Plan uw vervolgbehandeling binnen 1-2 weken nadat de groei is opgetreden.

BEHANDELINGSINTERVALLEN

6-10 behandelingen elke 6-8 weken

BEHANDELINGSTIJD

Afhankelijk van het gebied, 5-40 minuten

HERSTELTIJD

Geen hersteltijd

HEBT U NOG VRAGEN?

U kunt het contactformulier gebruiken om uw reactie of vraag te verzenden. Liever telefonisch contact? Bel dan op maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur of op zaterdag van 09:00 tot 16:00 uur.

Dit formulier vraagt om jouw persoonsgegevens zodat wij met jou kunnen communiceren. Jouw gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Zie onze Privacyverklaring om te zien hoe wij met jouw gegevens omgaan.