fbpx
Dagen
Uren
Minuten

Rosacea/Couperose

prioriteiten

Uw huid is zo individueel als een vingerafdruk.

Couperose en rosacea

COUPEROSE

Hebt u last van kleine, met bloed gevulde capillairen (‘buisjes’) net onder het huidoppervlak, maar niettemin goed zichtbaar? Dan gaat het vermoedelijk om couperose. Couperose wordt veroorzaakt doordat de aders de eigenschappen van contractering opnieuw hebben verloren. Als gevolg zetten de aders uit via de huid, waardoor ze zichtbaar worden als een enkele ader. Ook roodheid van de huid kan een gevolg zijn van couperose.

De belangrijkste oorzaken van couperose zijn:

• Genetica: de aanleg voor couperose kan genetisch bepaald zijn
• Een zwak bindweefsel
• Zwangerschap
• Hormonen
• Ouderdom
• Teveel zon

ROSACEA

Rosacea is een huidaandoening die begint met een vlekkerige roodheid op het gezicht. Deze roodheid strekt zich vanaf de zijkant van de wangen uit naar de neus, het voorhoofd en de kin. Later komen er puskopjes, bultjes en zwellingen, gevolgd door vochtretentie. Rosacea gaat gepaard met perioden van uitbarstingen, maar ook van remissie (vermindering).

Hoewel permanente genezing (nog) niet mogelijk is, kunnen onze getrainde specialisten deze aandoening wel degelijk inperken en beheersbaar maken.

Een bezoek aan ons team van gekwalificeerde specialisten maakt duidelijk wat we in uw geval het beste tegen couperose of rosacea kunnen doen.

01  Hyperpulse BEHANDELING

Release Laser Clinic heeft een snelle, eenvoudige, veilige en voordelige methode om ongewenste roodheid en huidvlekken te elimineren: de hyperpulse. De hyperpulse gaat roodheid in het gezicht of op andere plekken snel en effectief tegen, door de capillairen in het getroffen gebied te behandelen. De speciale lichtimpulsen van de hyperpulse verwarmen de huidvaten en maken de rode huid lichter. Tegelijk versterkt deze behandeling het bindweefsel.

LEES VERDER→