fbpx
Dagen
Uren
Minuten

Rimpels en fijne lijntjes

prioriteiten

Uw huid is zo individueel als een vingerafdruk.

RIMPELS EN FIJNE LIJNTJES

Als u ‘s morgens in de spiegel kijkt, kunt u het zien. De eisen van het dagelijks leven laat zijn sporen na. Die aanvankelijk strakke huid zoals rond de wangen of de nek ziet er moe uit. Ook is het voorhoofd niet zo glad als voorheen en de wenkbrauwen of de oogleden zakken.

Wat gaat er mis? Stress, omgevingsinvloeden en genetische aanleg beïnvloeden het uiterlijk van onze huid, vooral het gezicht. Het geheim van een jonge huid is elasticiteit. Als een rubberen band begeleidt het elk van onze bewegingen en keert het altijd terug naar zijn oorspronkelijke staat. Maar al op 30-jarige leeftijd neemt de huidspanning langzaam af als gevolg van de afbraak van de collageenstructuur. Het resultaat: de huid ziet er moe en slap uit.

Lijnen en rimpels maken deel uit van onze persoonlijkheid. Toch stellen velen van ons deze tekenen van veroudering liever uit. Gelukkig zijn er verschillende behandelingen mogelijk, die variëren van oppervlakkige ‘resurfacing’ tot diepere hydratatie en zelfs huidvernieuwing.

Wij stemmen een behandelprogramma altijd af op uw specifieke wensen en huidprioriteiten, zodat ú uw beste gezicht kunt laten zien. Hieronder een overzicht van de behandelmethodes die Release Laser Clinic aanbiedt.

01  Hyperpulse huidverjonging

Onze hyperpulse procedure gaat het natuurlijke verouderingsproces en het verlies van collageenproductie in de huid tegen. Bij deze behandelmethode worden de cellen van het bindweefsel verwarmd door lichtpulsen, en gestimuleerd om nieuw collageen en elastine te vormen. Hierdoor wordt de huid strakker en worden poriën verkleind en rimpels verzacht. Ook pigmentatie kan met deze methode worden behandeld.

LEES VERDER→

02  Microneedling

Micro needling, ook wel skin needling genoemd, maakt gebruik van een needle pen met een raster van microscopisch kleine naalden die de huid binnendringen. Dit creëert microwonden die het natuurlijke genezingsproces van het lichaam en de aanmaak van collageen stimuleren, en gezond huidweefsel regenereren.

LEES VERDER →

03  Microdermabrasie

Met behulp van microdermabrasie wordt de vorming van nieuw collageen gestimuleerd, waardoor de huid ‘molliger’ wordt. Door een regelmatige toepassing van microdermabrasie wordt het volledige collageensteiger van de huid onderhouden en opnieuw opgebouwd. Bovendien worden kleine rimpels verzacht en poriën verfijnd.

LEES VERDER →