fbpx
Dagen
Uren
Minuten

get great skin

Het leven is niet perfect, maar uw huid kan dat wel zijn.

Dermalogica Rotterdam

Dermalogica Rotterdam: De Dermalogica ProSkin behandelingen zijn perfect voor iedereen die zijn of haar huidconditie wil verbeteren. Of je nu jong of oud bent, een lichte of een donkere huid hebt, voor iedere huid maken wij een ProSkin behandeling op maat.

Heb je last van huidveroudering, acne, pigmentatie, een gevoelige huid (allergie, eczeem, couperose, rosacea), een droge huid of juist een hoge talgproductie? In onze behandelingen kunnen wij deze problemen zonegericht en doeltreffend aanpakken.

Dermalogica, ’s werelds nummer 1 professioneel skin care merk, garandeert een volledig gepersonaliseerde behandeling met maximaal resultaat. Het zal u vast niet ontgaan zijn: de wereld om ons heen richt zich steeds meer op het individu. Een one-size-fits-all gezichtsbehandeling behoort eigenlijk al tot het verleden. Mensen verwachten een behandeling op maat, die aansluit bij hun wensen en behoeften.

Met de ProSkin behandelingen van Dermalogica ontwerpen wij een volledig gepersonaliseerde behandeling, die volledig past bij u. Of u nu een drukbezette, werkende moeder bent die even een snelle treatment wil of een klant die op zoek is naar een langer relax moment. Wij passen de behandelingen aan rondom de leefstijl, agenda, huidproblemen en of -wensen van onze klanten.

De op maat gemaakte ProSkin behandelingen duren 30 of 60 minuten (langer is ook mogelijk). De behandelingen zijn compleet vernieuwend, omdat het ons als huidexpert in staat stelt om de behandeling per stap aan te passen op basis van de consultatie en de Face Mapping huidanalyse.

Met behulp van een unieke, modulaire aanpak gebaseerd op kennis en expertise, is het ons mogelijk met Dermalogica ProSkin 30/60 de conditie en verzorging van uw huid te optimaliseren.

Dermalogica gelooft dat het kennen van uw huid de eerste stap is naar huidverbetering. Daarom maken wij gebruik van het unieke concept Face Mapping.

Een Face Mapping is een grondige huidanalyse waarbij de gezichtshuid wordt ingedeeld in zones. Elke zone wordt nauwkeurig bekeken, zodat de huidconditie per zone in kaart kan worden gebracht. Hierdoor is het mogelijk om uw huid specifiek en effectief te behandelen met Dermalogica. Wij voeren deze huidanalyse kosteloos uit en u bent altijd welkom voor vrijblijvend advies. U ontvangt een persoonlijk Skin Fitness Plan met product- en behandeladvies bij een FaceMapping.

Wij raden aan om je gezichtshuid minimaal ieder seizoen te laten analyseren. Weersomstandigheden veranderen, en daarmee ook uw huidconditie- en behoefte! Daardoor kan het bijvoorbeeld noodzakelijk zijn om in de zomer producten met een vollere structuur te vervangen voor lichtgewicht producten. Ook kan het gedurende bepaalde periodes van het jaar bijvoorbeeld nodig zijn om met grotere regelmaat een booster en/of masker te gebruiken om de huid voldoende hydratatie te bieden.

FaceFit is Dermalogica’s 10-minuten behandeling, voor een snelle boost van de huid. Deze treatment is gefocust op een nieuw product of thema (bijv. hydratatie of exfoliatie). De huidexpert maakt bij deze behandeling gebruik van zowel retail als professional-only producten. Tijdens de treatment worden ook gepersonaliseerde tips gegeven en ontvang je applicatietips voor thuisgebruik.

ProSkin 30 is een gepersonaliseerde, 30 minuten behandeling gericht op het belangrijkste huidprobleem (de belangrijkste huidfocus) van u en gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft.

Deze behandeling is ideaal voor klanten die hun huid wel extra aandacht willen geven, maar hier eigenlijk te weinig tijd voor hebben. Of voor degenen die een specifiek probleem willen aanpakken, tussen twee ProSkin 60 behandelingen in.

ProSkin 60 is een gepersonaliseerde, 60 minuten Dermalogica behandeling, die compleet op maat wordt gemaakt voor het verkrijgen en behouden van een gezonde huid.

Deze behandeling is ideaal voor klanten die op zoek zijn naar een uitgebreide, op maat gemaakte ervaring die gericht is op het aanpakken van alle mogelijke huidproblemen.

Dermalogica Rotterdam: de beste Dermalogica behandelingen

BEHANDELINGSINTERVALLEN

Elke 2-3 weken

BEHANDELINGSTIJD

Afhankelijk van het gebied, 15-60 minuten

HERSTELTIJD

Geen hersteltijd

5.0

5/5

gebaseerd op 718 reviews