fbpx
Dagen
Uren
Minuten

Lifetime garantie

LIFETIME GARANTIE

Release Laser Clinic biedt een volledige garantie op alle laser ontharingspakketten van acht behandelingen. We zijn er trots op achter onze service te staan en onze klanten voelen zich comfortabel in de wetenschap dat ze bij het kopen van een pakket ontharingsbehandelingen met laser verzekerd zijn van resultaat.

We hebben vertrouwen in onze apparatuur, ons trainingsproces en de ervaring van onze specialisten. De meeste klanten zijn tevreden na acht behandelingen en behalen gemiddeld 80% – 90% haarreductie na 8 behandelingen. Aanvullende behandelingen kunnen nodig zijn voor klanten die een hoger reductiepercentage willen. 

Als u een pakket van acht behandelingen + Lifetime garantie koopt en denkt dat u aanvullende behandelingen nodig heeft om betere resultaten te krijgen, zult u op alle aanvullende behandelingen 50% korting op de normaal prijs voor een enkele behandeling voor het leven ontvangen!
Dit is een levenslange garantie. Zelfs als u geweldige resultaten behaalt en jaren later een onderhoudsbehandeling of twee nodig heeft, zal er voor uw behandelingen altijd 50% korting gelden.

Lasers kunnen zich niet richten op wit, grijs of donshaar en de meeste mensen hebben meerdere kleuren haar. Lasertechnologie zorgt voor 80% – 90% permanente vermindering van de haargroei na 8 behandelingen. We kunnen geen 100٪ permanente haar verwijdering beloven en geen enkele kliniek zou dat ook kunnen.

Het grootste probleem met betrekking tot laser ontharing is dat aanbieders valse hoop geven aan  alle cliënten omdat sommigen cliënten 100% haar verwijdering zien. We raden u aan onze beoordelingen en ook van andere providers te lezen en ons gratis consult te gebruiken. We geven u een persoonlijke huidbeoordeling, bespreken uw huidtype en beantwoorden uw vragen. 

  • Koop een laserbehandelingspakket met 8 behandelingen.
  • Koop de levenslange garantie tijdens consult gesprek en u krijgt korting op de prijs.
  • Voltooi alle 8 behandelingen in uw pakket volgens schema  (elke 4-8 weken).
  • Als u niet tevreden bent met de resultaten, of denkt dat u aanvullende behandelingen nodig heeft, krijgt u een levenslang 50% korting op onze normale prijs voor één behandeling.
  • Dit aanbod is ook bedoeld voor klanten die jarenlang
    onderhoudsbehandeling nodig hebben.
  • Afhankelijk van het individu hebben de meeste cliënten ongeveer 8 behandelingen nodig om geweldige resultaten van 80% -90% reductie te krijgen, en sommige krijgen 100% voor het leven.

HEBT U VRAGEN?  Onze specialistes kunnen u alvast helpen en voorzien u graag van persoonlijk advies.