fbpx
Dagen
Uren
Minuten

EEN STRALEND MOOIE HUID IN DE ZOMER

Zomer is voor velen onder ons de mooiste tijd van het jaar. Maar de zon en hoge temperaturen zijn een echte uitdaging voor onze huid. Dus hier zijn een paar tips voor een stralend mooie huid in de zomer.

Bescherm u huid tegen de zon 

De UV-straling breekt de elastinevezels, die de huid soepelheid en veerkracht geven, af. Het is vergelijkbaar met wat er met een gewoon elastiekje gebeurt dat in de zon ligt: binnen enkele dagen is het elastine kapot en verkruimelt het elastiekje. Er wordt in de huid steeds nieuwe elastine aangemaakt om de afgebroken elastine te vervangen, maar dit aanmaakproces neemt af bij het ouder worden. Wanneer de afbraak groter is dan de aanmaak wordt de huid slap en ontstaan rimpels. 

De huid probeert zich zelf ook te beschermen tegen de UV-straling. Dit gebeurt door het aanmaken van pigment die de cellen in de basis van de opperhuid afschermt tegen de UV-straling. Daarom zou u elke dag uw gezicht en lichaam altijd moeten insmeren met zonnebrandcrème. Gebruik daarom elke dag onze RELEASE ACTIVE PROTECT SPF 50.

Hebt u toch last van rimpels en pigmentvlekken, dan hebben wij de juiste oplossing voor u. Met een eenvoudige, veilige en niet-invasieve huidbehandeling versterken wij uw huid, minimaliseren rimpels, verkleinen poriën, verlichten of verwijderen pigmentatie. 

 

Geef uw huid hydratatie 

Door de warmte verliest uw huid in de zomer vocht. RELEASE ACTIVE MOIST is een alledaagse anti-aging moisturizer, rijk aan antioxidant Vitaminen A en boordevol peptiden om de elasticiteit te verbeteren. De lichte, niet-vettige formule hydrateert diep en helpt het verschijnen van fijne lijntjes te verminderen.

In de zomer zou u altijd een waterflesje binnen handbereik moeten hebben. Uw lichaam verliest veel vocht door het vele transpireren. U hebt twee tot drie liter water per dag nodig in de zomer om uw huid te kunnen voorzien van voldoende vocht.

Vermijd huidirritatie door scheren, epilieren of waxen

Na waxen, epileren of scheren hebt u een hogere kans op ingegroeide haren, scheerbultjes met pijnlijke puistjes en rode huid. Warmte en zweten in de zomer intensiveren deze problemen verder. U dromt van een gladde, mooie huid en krijgt het tegenovergestelde.

Release Laser Clinic gebruikt ‘s werelds snelste, meest handige en voordelige manier om uw ongewenste haar van alle delen van uw lichaam en gezicht te verwijderen en de haarzakjes te vernietigen zonder het omliggende weefsel of de omliggende huid te beschadigen. Onze hooggekwalificeerde laserspecialistes passen een niet-invasief en zachtaardig behandelplan toe om te voldoen aan uw unieke haarverwijderingsbehoeften.

Door het gebruik van de nieuwste ontwikkeling in laser- en lichttechnologie kunt u bij Release Laser Clinic ook in ZOMER uw haar permanent laten verwijderen. Onze laser is geschikt voor zowel de gebruinde huid als de donkere huid, en voor zowel vrouwen als mannen. De laser kan dus het hele jaar door worden gebruikt.