fbpx
Dagen
Uren
Minuten

get great skin

Het leven is niet perfect, maar uw huid kan dat wel zijn.

couperose neus behandeling

COUPEROSE VERMINDEREN? WIJ BIEDEN DE OPLOSSING!​

Weg met die vervelende rode adertjes op je neus! Couperose, die zichtbare uitgezette bloedvaatjes op je neus, kan een esthetische zorg zijn. Gelukkig bieden wij bij RLC effectieve oplossingen om deze huidaandoening aan te pakken. We begrijpen dat couperose niet alleen cosmetisch lastig kan zijn, maar ook ongemak met zich mee kan brengen. Daarom bieden we gespecialiseerde behandelingen om je huid weer gezond en stralend te maken.

WAT IS COUPEROSE OP JE NEUS?

Couperose op je neus, een vorm van rosacea, is een veelvoorkomende aandoening waarbij rode adertjes zichtbaar zijn. Het zijn verwijde bloedvaatjes die soms een permanent karakter kunnen krijgen. Dit verschijnsel treedt voornamelijk op bij de wangen en de neus en kan vooral cosmetisch als storend worden ervaren.

SYMPTOMEN VAN COUPEROSE OP JE NEUS

Couperose ontstaat doordat de oppervlakkige bloedvaatjes in het gezicht verwijden en zichtbaarder worden. Deze huidaandoening kan verergeren door verschillende factoren zoals temperatuurwisselingen en beschadiging van de huid, vooral bij mensen met een lichte en dunne huid. Symptomen zijn onder andere het zichtbaar worden van rode adertjes, een rode huid en soms zelfs een branderig gevoel.

BEHANDELING VAN COUPEROSE OP JE NEUS

RLC biedt effectieve behandelingen om couperose en roodheid op je neus, kin of wang aan te pakken. Een van de meest gebruikte methoden is behandeling met laser, zoals de YAG-laser of de pulsed dye laser, die gericht zijn op het verminderen van de verwijde bloedvaatjes. Deze laserbehandelingen richten zich op het sluiten van de uitgezette vaatjes, waardoor ze minder zichtbaar worden. Daarnaast kan het gebruik van crèmes en bescherming van de huid tegen zonschade de symptomen helpen verminderen.

DE COUPEROSEBEHANDELING BIJ RLC

Ons team van huidtherapeuten begrijpt de impact van couperose op je neus. Daarom bieden we niet alleen effectieve behandelingen met behulp van vaatlaser, maar ook de nodige begeleiding en advies om je huidconditie te verbeteren. We luisteren naar je klachten en ontwikkelen een behandelplan op maat om couperose effectief te verminderen.

MAAK VANDAAG EEN AFSPRAAK

Laat couperose op je neus niet langer je zelfvertrouwen beïnvloeden. Maak vandaag nog een afspraak bij RLC in Den Haag, Eindhoven, Nijmegen, Rotterdam of Utrecht. Ontdek hoe onze gespecialiseerde behandelingen jou kunnen helpen om die zichtbare rode adertjes op je neus te verminderen en je huid weer gezond te maken.

Rosacea en Couperose behandeling met hyperpulse

Bij Release Laser Clinic begint u altijd met een persoonlijk intakegesprek. Hierin leggen wij uit wat u kunt verwachten, hoe de behandeling met de Hyperpulse werkt en wat de voorwaarden zijn voor een behandeling. Uiteraard worden er in dit gesprek eventuele specifieke wensen met uw besproken.
Door middel van een test wordt de optimale behandelingsenergie bepaald. Met deze behandeling worden 1-2 pulsen in de te behandelen zone afgegeven. De roodheid wordt dan donkerder of verdwijnt zelfs. Deze reactie kan onmiddellijk na de behandeling worden gezien en kan worden vertraagd.

DOET DE BEHANDELING PIJN?

De behandelingen worden niet als pijnlijk ervaren, hoewel sommige klanten een licht knellend gevoel rapporteren.

ZIJN ER GEVOLGEN WAARVAN IK OP DE HOOGTE MOET ZIJN?

Uw huid zal versterkt en puur aanvoelen en zal glanzen en stralen dankzij de nieuw blootgestelde huidcellen. Lichte peeling is normaal een paar dagen na uw eerste behandeling, dus vermijd het gebruik van exfoliërende scrubs of lotions voor en na de behandeling gedurende minstens 3 dagen. Vermijd ook blootstelling van uw nieuwe huid aan zonlicht en zonnebanken.

WANNEER ZIET U DE RESULTATEN VAN DE BEHANDELING?

De resultaten van de behandeling voor Couperose of Rosacea problemen worden geleidelijk zichtbaar gedurende 3-6 behandelingen. De meeste cliënten zien een algemene verlaging van ongeveer 75%, hoewel de resultaten variëren afhankelijk van het huidtype.

Eerste 2 uurDe huid kan warm aanvoelen en een beetje gevoelig en roze lijken. Gebruik Release Super Active Gel om de huid thuis te kalmeren. Was het behandelde gebied alleen met koud of lauw water. Vermijd het gebruik van sterk geurende lotions, zeep en exfoliërende crèmes. Wees voorzichtig en vermijd overmatig schrobben. Als u make-up moet gebruiken, gebruik dan alleen minerale make-up.
Eerste 24 uurVermijd overmatig heet water of koud water. Vermijd sterk geurende lotions of zeep, exfoliërende crèmes en scrubs. Vermijd plukken of krassen op de huid. Pas Release Active Protect SPF 50+ zonnebrandcrème toe om uw huid tegen de zon te beschermen.
24 tot 72 uurAls pigmentvlekken of sproeten op het te behandelen gebied aanwezig zijn, zullen deze vlekken binnen 1-3 weken donkerder worden en verdwijnen. Niet afschrapen!
Terwijl je huid nog steeds rood is …
• Vermijd het gebruik van AHA (Alpha Hydroxy Acid) of vitamine A-producten.
• Vermijd zwembaden en spa’s met meerdere chemicaliën / chloor.
• Vermijd activiteiten die overmatige transpiratie veroorzaken.
3 dagen +Onthoud altijd dat u elke dag uw Release Active Protect SPF 50+ zonnebrandcrème moet aanbrengen om uw huid tegen de zon te beschermen om herhaling van schade en markeringen te voorkomen.

BEHANDELINGSINTERVALLEN

2-4 behandelingen elke 2-4 weken

BEHANDELINGSTIJD

Afhankelijk van het gebied, 5-40 minuten

HERSTELTIJD

24 uur roodheid