fbpx
Dagen
Uren
Minuten

ONTHAREN BIJ RELEASE LASER CLINIC

Blogger Daphne Sonneveld is vorig jaar in mei begonnen met haar behandelingen bij Release Laser Clinic en heeft haar laatste behandeling gehad! Ze is super super blij met het resultaat! Ervaar meer over haar ervaringen:

“Release Laser Clinic zit in Den Haag op de Laan van Meerdervoort en tegenwoordig ook in Rotterdam op de Oudedijk. Ik heb mijn behandelingen in Den Haag gedaan, voornamelijk bij Melissa. Ik vond het super fijn om bij Melissa in behandeling te zijn, we hebben lekker gepraat en ze behandelt super goed. Ze geeft ook duidelijk aan wanneer het bijvoorbeeld even zeer doet.

5 redenen om te kiezen voor laserontharing

  • Pijnloze behandeling, in tegenstelling tot epileren of harsen!
  • Geen last meer van stoppels en ingegroeide haren
  • Geen scheerbultjes met pijnlijke puistjes en rode huid
  • Je bespaart geld omdat je geen dure scheermesjes, schuim en andere rommel nodig hebt
  • Je bespaart tijd omdat je niet bij elke douchebeurt alles moet scheren

Ik tennis veel en ook in de wintermaanden heb je dan blote benen. Elke of om de dag moest ik wel mijn benen scheren en hier had ik echt geen zin meer in. Daarom ben ik bij Release Laser Clinic terecht gekomen en hier hebben we een speciaal plan voor mij gemaakt waar eerst werd gekeken naar mijn haartype en hoeveel behandelingen ik hier ongeveer voor nodig zou hebben.

Hoevaak moet je terugkomen voor een behandeling?

Na elke behandeling is ongeveer 15% van de haartjes in de actieve groeifase. Deze haartjes zitten diep in het haarzakje en zorgen ervoor dat het haarzakje effectief uitgeschakeld wordt door het laserlicht. Om deze reden zijn er gemiddeld 6-8 behandelingen nodig om 95% van je haartjes te verwijderen. Er kunnen altijd nog haartjes teruggroeien maar dat zijn dan hele dunne haartjes die je bijna niet ziet en zo weg te halen zijn.

8 behandelingen

Ik heb in totaal 8 behandelingen gehad omdat ik best dik en zwart haar heb. Je hebt hierbij dus best veel behandelingen nodig om de haartjes te laten verdwijnen. Na 8 behandelingen blijven 95% van de haartjes weg en heb je af en toe nog wat kleine haartjes. Maar dit blijft altijd.

Ik merkte na de eerste behandeling dat mijn haartjes al iets langer wegbleven. Na behandeling 2 zag ik echt al verschil dat de haartjes die terug groeide echt veel dunner waren dan voorheen. Ik hoef nu echt een week niet te scheren, zo lang blijft het ongeveer weg, maar daarna zie ik al wat haartjes terugkomen.

Na elke behandeling bleven mijn hartjes langer weg of kwamen ze veel dunner terug. Ik zie elke 6 weken wel goed verschil en ben echt zo blij met het resultaat.

Mijn resultaten

Eerst ga je langs voor een testsessie waarbij 1 oksel wordt gedaan, om te kijken hoe je haartjes erop reageren. De eerste dagen zie je er nog niks van, maar na 10 dagen vallen de haartjes eruit. Ik heb mij uit laten leggen hoe het precies werkt met haartjes. Je haartjes hebben 3 fases, 1 is bij de wortel, 2 is al wat verder maar nog niet helemaal door de huid heen en 3 zijn de zichtbare haartjes. Met de laser-behandeling pakt hij de haartjes bij de wortel en fase 2 en 3 dus niet. Daarom heb je meerdere behandelingen nodig, omdat het apparaat niet in 1 keer alle haartjes kan behandelen. Dat is ook logisch omdat ze vanaf de wortel worden vernietigd. Na 1 week kwam ik terug voor de gehele behandeling.

Deze week heb ik mijn laatste behandeling gehad, dit was echt nog voor de laatste kleine haartjes. Het is misschien een investering die je doet, maar het is het allemaal dubbel en dwars waard. Je hebt nooit meer omkijken naar lange haren, 1 zorg minder!”

Oorspronkelijke tekst op:  www.DailyDoseofDaph.com