fbpx
Dagen
Uren
Minuten

Oksels laseren in Rotterdam

Wilt u uw oksels definitief laten ontharen door middel van laser ontharing? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij hebben de beste apparaten en mensen in huis om aan al uw wensen te voldoen.  Onze specialisten staan voor u klaar om pijnloos de laser behandelingen in Rotterdam uit te voeren. Daarnaast hebben we ook vestigingen in Den Haag, Utrecht en Eindhoven.

Wilt u direct een afspraak maken? Dan kunt u uiteraard onderstaande contactgegevens raadplegen. Uiteraard kunt u ook online een afspraak inboeken.

Onze locatie in Rotterdam

Effectief oksels ontharen in Rotterdam

Met onze state-of-the art laserbehandelingen kunnen we al in 5 minuten een hele oksel laser behandeling uitvoeren. Haar groeit in cycli van enkele weken uit elkaar. Per behandeling worden de op dat moment aanwezige haren permanent weggelaserd. De haarzakjes waar op dat moment geen haren zichtbaar in zijn worden in de daaropvolgende behandelingen gelaserd. Na enkele sessies zult u merken dat u geheel haarvrij blijft. Kortom, laser ontharen resulteert in een gladde, haarvrije en mooie huid.

Haar op het lichaam? Dat is iets wat vrouwen niet graag hebben. Ook mannen zeggen graag nee tegen een behaard lichaam. Er zijn natuurlijk diverse manieren om dat haar weg te krijgen, harsen, scheren en epileren. Helaas zijn dit niet de meest gemakkelijke manieren van ontharen. Veel mensen ervaren dit als pijnlijk en tijdrovend, als uw haar snel groeit is dit natuurlijk niet fijn. Ook kunnen er sneller ontstekingen ontstaan.

Dat u geen zin heeft in dagelijks/wekelijks scheren dat snappen wij van RLC heel goed. Onze behandelingen zijn pijnloos en kosten niet veel tijd. Wij helpen u bij definitieve ontharing d.v.m. verschillende laser behandelingen. Onze behandelingen zijn volledig naar uw wensen en lichaam, onze specialisten staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

 • Pijn van waxen en epileren is verleden tijd
 • Stoppels, scheerbultjes en ingegroeide haren? Die komt u niet meer tegen.
 • Geen geld meer spenderen aan dure mesjes, schuim en andere middeltjes!
 • Meer tijd voor leuke en belangrijke dingen!

Wij maken gebruik van de Hyperpulse methode, hierbij wordt er slechts eenmaal over het behandelgebied bewogen i.p.v. heen en weer. Deze behandeling is uniek en zeer geavanceerd, hierdoor krijgt u een geweldig resultaat en is haargroei vanuit de haarzakjes niet meer mogelijk.

Hoe lang de behandeltijd is? Slechts 5 minuten! Dit is echt aanzienlijk korter dan bij andere laser methodes. De afgelopen 3 jaar is dit in Duitsland met veel success getest en toegepast. Ook als u een zeer gevoelige huid heeft zijn onze behandelingen geschikt.

 • ICE Methode zorgt voor 100% pijnloze ontharing
 • Werkt effectief en snel
 • Er is geen hersteltijd nodig
 • Voor mannen en vrouwen
 • Behandeling is het gehele jaar door mogelijk
 • Effectief voor alle haar- en huidtypes
 • Geen rode bultjes en ingegroeide haren
Eerste 2 uurUw huid kan na behandeling licht warm aanvoelen, ook een beetje gevoelig en roze zijn (in sommige gevallen kan dit tot 12 uur duren). Gebruik Release Skin Active Super Gel om de huid thuis te kalmeren en vocht in te brengen.
Eerste 48 uur• Vermijd het nemen van hete baden. Lauw of koeler is beter.
• Vermijd het gebruik van sterk geurende lotions, zeep en
exfoliërende crèmes op het behandelde gebied.
• Wees voorzichtig en vermijd overmatig schrobben.
• Vermijd de volgende 7 dagen het blootstellen van de behandelende gebieden in de zon. Als u naar buiten gaat, gebruik Release Skin Active Protect SPF 30+ zonnebrandcrème.
Na 7 dagenU kunt weer genieten van de zon maar het is raadzaam om elke dag Release Skin Active Protect SPF 30+ zonnebrandcrème aan te brengen om schade en veroudering van uw huid door de zon te voorkomen.
Volgende 1-3 wekenHaar dat op het moment van de behandeling dieper in de huid zat, begint te verdwijnen uit de follikels. Dit lijken in eerste instantie stoppels.
Volgende 1-6 maandenHaren die tijdens de behandeling in de rustfase zaten, zijn niet behandeld en kunnen nu actief worden. Plan uw vervolgbehandeling binnen 1-2 weken nadat de groei is opgetreden.

BEHANDELINGSINTERVALLEN

6-10 behandelingen elke 6-8 weken

BEHANDELINGSTIJD

Afhankelijk van het gebied, 5-40 minuten

HERSTELTIJD

Geen hersteltijd