Afspraak maken
previous arrow
next arrow
Slider

 

Oppervlakkige pigmentstoornissen worden veroorzaakt door ontelbare factoren zoals zon, genetica of hormoonfluctuaties, huidletsel of ziektes. Van alle factoren veroorzaakt de zon de meeste schade. Deze oppervlakkige pigmentstoornissen kunnen cosmetisch worden behandeld.

Zeg vaarwel tegen verkleuring en verwelkom een vlekkeloze huid met snelle en eenvoudige huidpigmentatiebehandelingen. Niets maakt u beter dan uw sproeten, zonnevlekken, huidverkleuringen en ouderdomsvlekken te zien verdwijnen, waardoor u er frisser en jonger uitziet!

 

 

StaatHuidpigmentatie, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, bruine vlekken, zonnevlekken, zonneschade, huidverkleuring, sproeten
OplossingPigmentatie laserbehandeling met Hyperpulse.
Resultaten Afnemende pigmentatie, elimineert zonnevlekken, vervaagt en elimineert zonnevlekken en ouderdomsvlekken. Verfris de huid tegen schade door de zon, los huidverkleuring op en elimineer sproeten.
Behandelingsintervallen 2-4 behandelingen elke 2-4 weken
Behandelingstijd Afhankelijk van het gebied, 5-20 minuten

 

 

VOORDELEN VAN EEN LASER SKIN BEHANDELING

  • Minimaliseer of elimineer het uiterlijk van pigmentatie
  • Minimaliseer of elimineer zonnevlekken, ouderdomsvlekken en sproeten
  • Los huidverkleuring snel en effectief op
  • Behandelt het hele lichaam
  • Veiligste huidpigmentatie op de markt en kostenbesparend
  • Zorg voor een geleidelijke, natuurlijk ogende verbetering
  • Produceert langdurige resultaten

 

WELKE PIGMENTVLEKKEN KAN IK BEHANDELEN?

Sproeten – De bruine vlekken ter grootte van een speldenknop tot een doperwt verschijnen in de lente en de zomer steeds meer in het gezicht en worden bleker in de winter of verdwijnen zelfs weer. De meeste van deze vlekken verschijnen op jonge leeftijd en blonde of roodblonde mensen worden het meest getroffen.

Ouderdoms- en zonnevlekken – Deze vlekken zijn bruinachtige, vlekken op de rug van de hand, op de onderarmen en op het gezicht. Ze komen vooral voor op plaatsen die vaak aan de zon worden blootgesteld. Vooral bij mensen ouder dan 40 jaar komen ze vaak voor. Meestal zijn ze volkomen ongevaarlijk.

Hormonale pigmentstoornissen (melasma) en levervlekken of moedervlekken zijn niet te behandelen.

 

BEN IK GESCHIKT VOOR BEHANDELING?

De meerderheid van de mensen is geschikt voor huidpigmentatiebehandelingen, met uitzondering van cliënten met een vrij donkere huidskleur. Cliënten die zijn blootgesteld aan de zon en een kleurtje hebben ontwikkeld, zijn ook niet geschikt voor behandeling. Onze medewerkster zal u in een gratis consult over je geschiktheid kunnen raadplegen.

 

HOE VOELT HET?

De behandeling is vrijwel pijnloos en de meeste cliënten ervaren weinig ongemak. Een warm gevoel wordt tot 2 uur na de behandeling gevoeld, maar dit neemt gewoonlijk vrij snel af. De meeste mensen beschrijven de sensatie als een elastische band die lichtjes op de huid beweegt.

 

WAT KAN IK VERWACHTEN NA BEHANDELING?

De huid kan enigszins rood zijn en huidpigmentatie kan donkerder worden en lijkt meer voor de hand te liggen. Aan de andere kant kunnen sommige vlekken lichter worden zonder eerst donkerder te worden. Korstvorming kan zich vormen op de plekken in de volgende behandeling, wat een normale reactie is, en ze zullen er in het algemeen vanzelf afvallen. Onze klinische therapeuten zullen u adviseren om de korstjes die zich vormen niet aan te raken en ze in staat te stellen vanzelf te zuiveren.

 

HOE WERKT DE BEHANDELING?

Bij Release Laser Clinic begint u altijd met een persoonlijk intakegesprek. Hierin leggen wij uit wat u kunt verwachten, hoe de behandeling met onze laser werkt en wat de voorwaarden zijn voor een behandeling. Uiteraard worden er in dit gesprek eventuele specifieke wensen met u besproken.

Door middel van een test wordt de optimale behandelingsenergie bepaald. Met deze behandeling worden 1-2 pulsen in de te behandelen zone afgegeven. De pigmentvlekken lijken dan donkerder en er verschijnt roodheid om hen heen. Deze reactie kan onmiddellijk na de behandeling worden gezien of worden vertraagd.

 

Eerste 2 uurDe huid kan warm aanvoelen en een beetje gevoelig en roze lijken. Breng een ijspak aan op het behandelde gebied wanneer u thuiskomt om het herstel te versnellen. Gebruik Release Active Super Gel om de huid thuis te kalmeren. Vermijd make-up tenzij het een op mineralen gebaseerde make-up is.
24 tot 72 uurUw huid kan nog steeds een beetje roze en gevoelig zijn. Vermijd het gebruik van AHA (Alpha Hydroxyl Acid) of vitamine A-producten, zwembaden, spa's en overmatige transpiratie. Pas Release Active Protect SPF 50+ zonnebrandcrème toe om uw huid tegen de zon te beschermen.
3 dagen +Onthoud altijd dat u elke dag uw Release Active Protect SPF 50+ zonnebrandcrème moet aanbrengen om uw huid tegen de zon te beschermen om herhaling van schade en markeringen te voorkomen.
VerderHuidpigmentatie kan tot 6 maanden na de behandeling duren om te verdwijnen . Sommige donkere plekken kunnen langer duren om lichter te worden en sommige vlekken hebben mogelijk voortdurend onderhoud nodig. Sommige plekken kunnen schurft vormen en zullen van nature uit de huid verdwijnen. Een van onze therapeuten beoordeelt uw huid en adviseert uw dienovereenkomstig.

De  Specialist  voor  Laser Hair Removal  in Den  Haag  met  20  JAAR  ERVARING  in Laser  Technologie.

VESTIGINGEN

AANGESLOTEN BIJ