Afspraak maken
previous arrow
next arrow
Slider

 

NOOIT MEER SCHEREN, WAXEN OF EPILEREN

In de westerse cultuur is het tegenwoordig haast onacceptabel om enige vorm van lichaamsbeharing te hebben. Vooral onder vrouwen wordt dit gezien als een no-go. Het is ideaal om een kaal en glad lichaam te hebben, zowel bij mannen als bij vrouwen.

Dit heeft tot gevolg dat we scheren, epileren en harsen. Voor mensen die extra behaard zijn, is scheren bijna een dagtaak. Dit kan een bron van frustratie vormen. Daarnaast kun je last hebben van rode bultjes, ontstekingen, ingegroeide haren en wondjes als je de haren scheert, waxt, harst of epileert.

Ben je het beu om te scheren? Hou je niet van waxen? Laser Ontharing is onze zaak! Release Laser Clinic gebruikt ‘s werelds snelste, meest handige en voordelige manier om uw ongewenste haar van alle delen van uw lichaam en gezicht te verwijderen en de haarzakjes te vernietigen zonder het omliggende weefsel of de omliggende huid te beschadigen. Onze hooggekwalificeerde laserspecialistes passen een niet-invasief en zachtaardig behandelplan toe om te voldoen aan uw unieke haarverwijderingsbehoeften.

De procedure is vrijwel pijnloos, met onmiddellijke resultaten, en is ‘s werelds meest effectieve ontharingssysteem, waarvan bewezen is dat het in slechts enkele behandelingen 85 tot 99% van het ongewenste haar verwijdert. De lasertechnologieën stralen een licht uit dat wordt geabsorbeerd door de kleur (melanine) in uw haar. Het licht genereert warmte die de haarschacht aflegt naar het haarzakje onder de huid, waardoor het vermogen om te groeien permanent wordt uitgeschakeld en uw huid zijdezacht en glad blijft.

Lasertechnologie van medische kwaliteit is snel en ongelooflijk veilig en stelt u in staat uw dag zonder gedoe en zonder downtime voort te zetten, er goed uit te zien en u goed te voelen.

 

StaatOngewenst haar, elk deel van het lichaam of gezicht
OplossingLaser ontharen met medische kwaliteit, Hyperpulse Laser
Resultaten 85 -99 % haarverwijdering, zijdezachte huid, snel, veilig, 100% pijnloos
Behandelingsintervallen 6-8 behandelingen elke 6-8 weken
Behandelingstijd Afhankelijk van het gebied, 5-10 minuten

 

 

VIJF REDENEN VOOR LASERONTHAREN

 • Geen pijn na epileren en waxen meer!
 • Geen last meer met stoppels en ingegroeide haren!
 • Geen scheerbultjes met pijnlijke puistjes en rode huid meer!
 • Je bespaart geld omdat je geen dure scheermesjes, schuim en andere rommel meer nodig hebt!
 • Meer tijd voor belangrijke dingen!

 

 

DE VOORDELEN VAN LASER ONTHAREN

 • 100% pijnloos, door de ICE methode
 • Snelle en effectieve one-glide-techniek
 • Geschikt voor alle huid- en haartypes
 • Geschikt voor gevoelige huid
 • Geschikt voor mannen en vrouwen
 • Geschikt voor het hele lichaam
 • Geschikt om ingegroeide haren en rode bultjes tegen te gaan
 • Behandeling gehele jaar door mogelijk
 • Meest veilige lasertechniek
 • Geen hersteltijd

 

 

IPL IS GEEN LASER

Als je nooit meer wil scheren, waxen of epileren kun je overwegen om te kiezen voor permanente ontharing. Dit kan door middel van een IPL- of Laserbehandeling. Laserlicht is puur gericht op het haarzakje, waardoor laserontharen tot de meest effectieve behandeling hoort.

Laser ontharen en IPL zijn beide methodes om je ongewenste haargroei definitief te verminderen. Echter is er tussen deze twee methodes wel een verschil in de effectiviteit van de behandeling.

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat laserontharing effectiever is dan IPL. De reden dat laserontharing effectiever is dan IPL heeft te maken met het feit dat de lichtbundel die een laserapparaat gebruikt sterker en gerichter is dan die van een IPL-apparaat. Hierdoor kan een laserapparaat beter bij de dieper gelegen haarzakjes komen.

Dit verklaart ook het prijsverschil tussen een laserbehandeling en een IPL-behandeling. Een IPL-behandeling wordt vaak goedkoper aangeboden omdat het minder effectief is in vergelijking met een laserbehandeling.

 

De  Specialist  voor  Laser Hair Removal  in Den  Haag  met  20  JAAR  ERVARING  in Laser  Technologie.

VESTIGINGEN

AANGESLOTEN BIJ