HUIDVERJONGING MET HYPERPULSE

Als u ‘s morgens in de spiegel kijkt, kunt u het zien. De eisen van het dagelijks leven laat zijn sporen na. Die aanvankelijk strakke huid zoals rond de wangen of de nek ziet er moe uit. Ook is het voorhoofd niet zo glad als voorheen en de wenkbrauwen of de oogleden zakken. .

Wat gaat er mis? Stress, omgevingsinvloeden en genetische aanleg beïnvloeden het uiterlijk van onze huid, vooral het gezicht. Het geheim van een jonge huid is elasticiteit. Als een rubberen band begeleidt het elk van onze bewegingen en keert het altijd terug naar zijn oorspronkelijke staat. Maar al op 30-jarige leeftijd neemt de huidspanning langzaam af als gevolg van de afbraak van de collageenstructuur. Het resultaat: de huid ziet er moe en slap uit.

Nu kunt u genieten van een jongere, mooier ogende huid, vol gezondheid, vitaliteit en vrij van pigmentvlekken met een eenvoudige, veilige huidbehandeling, zonder chirurgie, zonder vreemde stoffen in de huid te brengen, zonder bijwerkingen, zonder allergieën.

Bij Release Laser Clinic zal onze Huidverjonging behandeling met speciale lichtenergie uw huid met succes versterken, rimpels minimaliseren, poriën verkleinen en pigmentatie verlichten.

VOORDELEN

 • Een algeheel stralende, gezonde en levendig uitziende huid.
 • Verfrist uw gelaatskleur wanneer u een ouder wordende, gemarkeerde en door de zon beschadigde huid hebt.
 • U krijgt een egale teint, vlekken zoals rosacea, acne littekens, pigmentvlekken en andere roodheid worden minimaliseert
 • Een geleidelijk en natuurlijk verbeterde huidtoon.
 • Verminderde fijne lijntjes en poriën.
 • Verminderd en elimineert huidverkleuring.
 • Vermindert het uiterlijk van sproeten en andere schade door de zon.
 • Vervaagt ouderdomsvlekken.
 • Activeert de productie van collageen.
 • Vergroot uw zelfvertrouwen.
 • Zie er op uw best uit, voel u op uw best.

HOE WERKT HET?

Bij Release Laser Clinic begint u altijd met een persoonlijk intakegesprek. Hierin leggen wij uit wat u kunt verwachten, hoe de behandeling werkt en wat de voorwaarden zijn voor een behandeling. Uiteraard worden er in dit gesprek eventuele specifieke wensen met uw besproken.

Voor de behandeling wordt de huid voorzichtig gereinigd. Indien nodig worden dode huiddeeltjes voorzichtig verwijderd door middel van een peeling om de huid optimaal te prepareren voor de behandeling.

Door middel van een test wordt de optimale behandelingsenergie bepaald. De behandeling is een snel en relatief pijnloos proces waarbij het handstuk van de Hyperpulese over een dunne laag gel op je huid glijdt. Roodheid van de huid tijdens de behandeling is normaal en wenselijk. Licht doordringt het oppervlak van de huid en wordt geabsorbeerd door de beschadigde pigmenten in de bloedvaten.

Natuurlijk stimuleert het de verbeterde productie van collageen in debeschadigde, verkleurde of gemarkeerde huid waardoor een jonger ogende, meer verfijnde en duidelijkere teint wordt geproduceerd in slechts een paar korte behandelingssessies.

FAQS

WAT IS SKIN HUIDVERJONGING MET DE HYPERPULSE?

Huidverjonging met de Hyperpulse is een op licht gebaseerde applicatie van breedspectrumlicht op het oppervlak van de huid waarin verkleurde, beschadigde of vroeg verouderde huid is verwijderd, waardoor uw natuurlijke huidskleur echter schijnt. Licht wordt direct op het huidoppervlak aangebracht in nauwkeurige stralingen die volledig pijnvrij zijn waardoor de collageenproductie weer wordt geactiveerd om beschadigd weefsel op natuurlijke wijze te herstellen.

HOE VEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG?

Over het algemeen zou er een reeks van 4 tot 6 sessies, elke 2-4 weken, moeten plaatsvinden. Het belangrijkste is dat er minder downtime is na een Huidverjonging behandeling, dus u kunt meteen terug in naar je normale routine. Zodra het behandelingspakket is voltooid, moet u mogelijk binnen 6 tot 12 maanden een follow-up-behandeling laten uitvoeren om uw vernieuwde resultaten te behouden.

ZIJN DE BEHANDELINGEN VEILIG?

Huidverjonging behandelingen met behulp van de gecertificeerde Hyperpulse technologie van Release Laser Clinic is een van de veiligste behandelingen ter wereld. Al onze medewerksters zijn gecertificeerd en geaccrediteerd, evenals zeer ervaren, zodat u erop kunt vertrouwen dat je de beste zorgen krijgt.

AFTERCARE

Eerste 2 uur De huid kan warm aanvoelen en een beetje gevoelig en roze lijken. Breng een ijspak aan op het behandelde gebied wanneer u thuiskomt om het herstel te versnellen. Gebruik Real Release Recovery Gel om de huid thuis te kalmeren. Vermijd make-up tenzij het een op mineralen gebaseerde make-up is.
Eerste 24 uur Vermijd overmatig heet water of koud water.
Vermijd sterk geurende lotions of zeep, exfoliërende crèmes en scrubben.
Vermijd krabben van de huid.
Breng Release Active Protect SPF 50+ zonnebrandcrème aan om uw huid tegen de zon te beschermen.
24 tot 72 uren Als pigmentvlekken of sproeten op het te behandelen gebied aanwezig zijn, zullen deze vlekken binnen 1-3 weken donkerder worden en verdwijnen. Niet afschrapen!
Terwijl je huid nog steeds rood is:
• Vermijd het gebruik van AHA (Alpha Hydroxy Acid) of vitamine A-producten.
• Vermijd zwembaden en spa’s met meerdere chemicaliën / chloor.
• Vermijd activiteiten die overmatige transpiratie veroorzaken.
3 dagen + verder Onthoud altijd dat u elke dag uw Release Active Protect SPF 50+ zonnebrandcrème moet aanbrengen om uw huid tegen de zon te beschermen om herhaling van schade en markeringen te voorkomen.
Huidpigmentatie kan tot 6 maanden na de behandeling duren om te verdwijnen . Sommige donkere plekken kunnen langer duren om lichter te worden en sommige plekken hebben mogelijk voortdurend onderhoud nodig. Een van onze therapeuten beoordeelt uw huid en adviseert uw dienovereenkomstig.
previous arrow
next arrow
Slider

BOEK NU ONLINE

Slider

#releaselaserclinic op INSTAGRAM

Follow | Like | Tag | Share

De  Specialist  voor  Permanent Hair Removal  met  20  JAAR  ERVARING  in Laser en Licht Technologie.

VESTIGINGEN

AANGESLOTEN BIJ