SOPRANO ICE LASER


ALLE HUID- EN HAARTYPES

Bij Release Laser Clinic zijn de laserbehandelingen met SHR-technologie van de Soprano ICE Laser 100% pijnloos en geschikt voor alle huid- en haar types. De revolutionaire Soprano ICE is dé ontharingslaser voor iedereen. SHR-technologie staat voor Super Hair Removal. Het combineert lasertechnologie met pulserend licht. Het resultaat is een 100% pijnloze behandeling. Zelfs haartjes die met traditionele IPL machines moeilijk te verwijderen waren zijn nu ook goed te behandelen.


IN-MOTION METHODE

De Soprano ICE Laser maakt gebruik van een vernieuwde techniek, een bewegende methode, deze methode wordt ook wel In-Motion genoemd. De In-Motion methode zorgt ervoor dat de huid op een veilige wijze subtiel wordt opgewarmd tot een temperatuur waarbij het haarzakje de voedende eigenschappen verliest, waardoor de kans op het groeien van nieuw haar onmogelijk is. Immers geen haarzakje, geen haartje.


UNIEK KOELSYSTEEM

De Soprano ICE Laser bevat daarnaast het unieke koelsysteem, de zogenaamde ICE-technologie, de constant koelende laserkop zorgt ervoor dat de behandeling als prettig ervaren wordt. Of je nu een lichte, donkere of een zongebruinde huid hebt, dik of fijn haar, de Soprano ICE Laser richt zich op ongewenste haargroei op meerdere niveaus voor een optimaal resultaat, met een effectieve ontharing die veilig, snel en - dat is het mooie eraan - pijnloos is.


De  Specialist  voor  Laser Hair Removal  in Den  Haag  met  20  JAAR  ERVARING  in Laser  Technologie.

AANGESLOTEN BIJ 

CONTACT