U wilt genieten van een jongere en mooiere huid? Gezond, vitaal en zonder pigmentvlekken? Dat kan al met een eenvoudige, veilige en niet-invasieve huidbehandeling bij Release Laser Clinic. Onze behandelingen versterken uw huid, minimaliseren rimpels, verkleinen poriën, verlichten pigmentatie en verwijderen acne of littekens daarvan.

BEHANDELINGEN

LASER ONTHAREN

Ervaar van een zijdezachte huid! Onze ervaren laser specialiste gebruiken de nieuwste ontwikkeling in laser en SHR technologie om ongewenst haar voor alle haar- en huidtypen effectief te verwijderen.

LEES VERDER →

HUIDVERJONGING

Met de speciale lichtenergie kunnen onze laserspecialistes doordringen in de diepe lagen van uw huid en zo de collageenvorming van de cellen activeren. Na elke behandeling zult u ervaren hoe uw huid weer steviger en strakker wordt.

LEES VERDER →

PIGMENTATIE VERWIJDEREN

Met de speciale lichtenergie kunnen onze laserspecialistes doordringen in de diepe lagen van uw huid om pigmentatie of ouderdomsvlekken te verwijderen of te verlichten.

LEES VERDER →

ROSACEA/COUPEROSE BEHANDELING

Met de speciale lichtenergie kunnen onze laserspecialistes doordringen in de diepe lagen van uw huid om Couperose en Rosacea, roodheid of rode vlekken in het gezicht te verwijderen of te verminderen.

LEES VERDER →

ACNE BEHANDELING

Met de speciale lichtenergie worden de genezingsprocessen van de huid gestimuleerd en na slechts enkele behandelingen kalmeert de huid. Acne en onzuiverheden genezen sneller en worden minder zichtbaar.

LEES VERDER →

MICRONEEDLING

Heeft u last van acne, rimpels, grove poriën, littekens, striae en striemen? Dan is een behandeling met de Skin Needle Pen de beste oplossing voor u. De Microneedling behandeling is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen voor een gezonde, frisse en stralende huid.

LEES VERDER →

PRIORITEITEN

ONGEWENSTE HAARGROEI/OVERBEHARING

De hoeveelheid en het patroon van haar dat we hebben is voornamelijk te danken aan genetica. Hormonale veranderingen zijn een trigger voor nieuwe haargroei.

LEES VERDER →

RIMPELS/FIJNE LIJNTJES

Naarmate we ouder worden, verliest onze huid zijn stevigheid en elasticiteit, wat resulteert in fijne lijntjes, rimpels, lijnen van expressie en putjes in de huid.

LEES VERDER →

PIGMENT- OF OUDERDOMSVLEKKEN

Huidpigmentatie wordt meestal veroorzaakt door overmatige melanine productie zoals zonnevlekken en ouderdomsvlekken.

LEES VERDER →

ROSACEA EN RODE VLEKKEN

Rosacea is een huidaandoening waarbij roodheid en een ontstekingsreactie in de gezichtshuid ontstaat.

LEES VERDER →

COUPEROSE

Couperose is een netwerkje van kleine, rode (soms blauwe) bloedvaatjes op wangen, kin, neus en hals of decolleté. Deze vaatjes zijn niet functioneel aangezien ze geen rol meer spelen bij de aanvoer van zuurstof of afvoer van afvalstoffen in de huid.

LEES VERDER →

ACNE

Acne is een veelvoorkomend, vervelend huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken.

LEES VERDER →

previous arrow
next arrow
Slider

BOEK NU ONLINE

Slider

De  Specialist  voor  Permanent Hair Removal  met  20  JAAR  ERVARING  in Laser en Licht Technologie.

VESTIGINGEN

AANGESLOTEN BIJ