Afspraak maken
BOEK NU ONLINE

WILT U MEER WETEN?

Onze specialistes kunnen u alvast helpen en voorzien u graag van persoonlijk advies.

Neem bij vragen gerust contact met ons op.

previous arrow
next arrow
Slider

 

ALS HET OP UW UITERLIJK AANKOMT, VERDIENT U HET BESTE

Release Laser Clinic is een gerespecteerde laserkliniek met resultaten die voor zichzelf spreken.We garanderen u dat u tevreden zult zijn over onze services, omdat bewezen is dat ze werken.

Release Laser Clinic werkt met de meest geavanceerde lasertechnologie voor 100% pijnloos, snel en veilig ontharen. Onze meervoudige technologieën stellen ons in staat om te beoordelen welke technologie effectiever werkt op uw lichaam, zodat een individueel programma op maat voor elke klant optimale resultaten oplevert!

Bovendien zetten alle medewerkers en specialisten zich in om ervoor te zorgen dat uw Laser behandelingen op een veilige, comfortabele en effectieve manier worden uitgevoerd. U wordt bij Release Laser Clinic uitsluitend behandeld door geschoold personeel. Onze laserspecialisten hechten veel waarde aan patiëntveiligheid en de kwaliteit van de behandelingen.

Als u op zoek bent naar de beste oplossing om uw ongewenste haar definitief te verwijderen, bent u bij ons aan het juiste adres!

 

 

WAAROM MENSEN KIEZEN VOOR ONS?

  • We zijn de enige kliniek die gespecialiseerd is in laserontharen.
  • De behandelingen zijn 100% pijnloos.
  • Er zijn bij Release Laser Clinic alleen opgeleide laser specialisten met ervaring werkzaam.
  • Wij beschikken over de snelste en meest effectieve laser techniek ter wereld.
  • Informatie en consulten zijn kosteloos en geheel vrijblijvend.

 

 

ERVAAR HET VERSCHIL

Bij Release Laser Clinic gebruiken we de nieuwste technologie op het gebied van  laserontharing.  Daarnaast kan de reputatie van onze kliniek  worden toegeschreven aan onze geweldige medewerkers die een intensieve, langdurige specialistische training ondergaan in laserwerking, veiligheid en beoordeling van de huid.

Wij geloven dat u de resultaten zult behalen die u nodig hebt door middel van voorlichting en effectieve behandeling door een van onze hoogopgeleide en ervaren laserspecialisten. Bij Release Laser Clinic wordt uw behandeling gepersonaliseerd en volledig afgestemd op uw behoeften en huidtype. 

Ervaar het verschil in resultaat tijdens een bezoek aan onze kliniek.

 

 

100% PIJNLOOS, SNEL EN EFFECTIEF

Profiteer van 20 jaar ervaring in de ontwikkeling van lasertechnologie en test de snelste en meest effectieve lasers ter wereld met Release Laser Clinic! Geen urenlange sessies met de nieuwste lasertechnologie – kom langs vóór werk of tijdens de lunch en laat uw hele lichaam laseren.

Om onze klanten de meest effectieve en toch snelste behandeling te kunnen bieden, zijn wij de enige kliniek ter wereld die een van de nieuwste laser, de Hyperpulse, gebruikt. In een persoonlijk gesprek wordt er een persoonlijk behandelprotocol voor u samengesteld, afhankelijk van uw huidtype en het lichaamsgebied dat u wilt behandelen. Wij adviseren u graag welke behandeling het beste bij u past om het beste resultaat te bereiken.

 

De  Specialist  voor  Laser Hair Removal  in Den  Haag  met  20  JAAR  ERVARING  in Laser  Technologie.

VESTIGINGEN

AANGESLOTEN BIJ