Afspraak maken

RELEASE YOUR SKIN

Als het op je uiterlijk aankomt, verdiend je het beste.

DEFINITIEF ONTHAREN I HUIDVERBETERING

Slider

BEHANDELING OP MAAT

Uw huid is zo individueel als een vingerafdruk. Dat de reden waarom elk behandeling op maat wordt gemaakt en onze consulten altijd vrijblijvend zijn. Als expert in definitief ontharen en huidverbetering nemen wij uw persoonlijke behoeften en wensen serieus en adviseren wij u competent. Wij behandelen met volledige passie en professionele expertise. Daar nemen we onze tijd voor.

Slider

REVOLUTIONAIRE TECHNIEK

Definitief ontharen met een revolutionaire techniek: de HYPERPULSE. Snel, veilig, perfect resultaat voor alle haar - en huidtypes, elk gebied en 100% pijnloos. Wij bieden ook de beste oplossing op maat voor uw huidprobleem. Bij Release Laser Clinic hebben we maar één doel: het best mogelijke behandelresultaat voor elk persoon. 

BEHANDELINGEN

DEFINITIEF ONTHAREN

Ervaar van een zijdezachte huid! Onze ervaren laser specialiste gebruiken de HYPERPULSE-technologie om ongewenst haar voor alle haar- en huidtypen effectief te verwijderen.

HUIDVERJONGING

Met de speciale lichtenergie kunnen onze laserspecialistes doordringen in de diepe lagen van uw huid en zo de collageenvorming van de cellen activeren. Na elke behandeling zult u ervaren hoe uw huid weer steviger en strakker wordt.

PIGMENTATIE VERWIJDEREN

Met de speciale lichtenergie kunnen onze laserspecialistes doordringen in de diepe lagen van uw huid om pigmentatie of ouderdomsvlekken te verwijderen of te verlichten.

ROSACEA/COUPEROSE BEHANDELING

Met de speciale lichtenergie kunnen onze laserspecialistes doordringen in de diepe lagen van uw huid om Couperose en Rosacea, roodheid of rode vlekken in het gezicht te verwijderen of te verminderen.

ACNE BEHANDELING

Met de speciale lichtenergie worden de genezingsprocessen van de huid gestimuleerd en na slechts enkele behandelingen kalmeert de huid. Acne en onzuiverheden genezen sneller en worden minder zichtbaar.

HUIDPROBLEMEN

ONGEWENSTE HAARGROEI/OVERBEHARING

De hoeveelheid en het patroon van haar dat we hebben is voornamelijk te danken aan genetica. Hormonale veranderingen zijn een trigger voor nieuwe haargroei.

RIMPELS/FIJNE LIJNTES

Naarmate we ouder worden, verliest onze huid zijn stevigheid en elasticiteit, wat resulteert in fijne lijntjes, rimpels, lijnen van expressie en putjes in de huid.

PIGMENT- OF OUDERDOMSVLEKKEN

Huidpigmentatie wordt meestal veroorzaakt door overmatige melanine productie zoals zonnevlekken en ouderdomsvlekken.

ROSACEA EN RODE VLEKKEN

Rosacea is een huidaandoening waarbij roodheid en een ontstekingsreactie in de gezichtshuid ontstaat.

COUPEROSE

Couperose is een netwerkje van kleine, rode (soms blauwe) bloedvaatjes op wangen, kin, neus en hals of decolleté. Deze vaatjes zijn niet functioneel aangezien ze geen rol meer spelen bij de aanvoer van zuurstof of afvoer van afvalstoffen in de huid.

ACNE

Acne is een veelvoorkomend, vervelend huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken.

BOEK NU ONLINE

Slider
  • 100% PIJNLOOS EN DEFINITIEF ONTHAREN
  • BOEK JE AFSPRAAK 24/7 ONLINE
  • GRATIS-CONSULT EN PROEFBEHANDELING
  • GEDIPLOMEERDE SPECIALISTEN
  • BETAAL IN TERMIJNEN ZONDER EXTRA KOSTEN

BLOG RELEASE

Blijf op de hoogte hoe u de huid op de eerste plaats kunt brengen met trends, behandelingen en producten en hoe wij uw huidprioriteiten tot onze prioriteit maken.

#releaselaserclinic op INSTAGRAM

Follow | Like | Tag | Share

ONZE KLANTEN BEVELEN ONS AAN

We vragen elke klant om zijn of haar ervaring te beoordelen, omdat het ons kan schelen wat u denkt en wat u anderen over ons vertelt.

De  Specialist  voor  Laser Hair Removal  in Den  Haag  met  20  JAAR  ERVARING  in Laser  Technologie.

VESTIGINGEN

AANGESLOTEN BIJ