Afspraak maken

HYPERPULSE


SNELLER EN GRONDIGER

Bent u al bekend met laser, IPL en SHR? Ontdek de nieuwste generatie permanente ontharing: HYPERPULSE met ONE-GLIDE technologie - sneller en effectiever laser ontharen dan ooit tevoren. Met HYPERPULSE duurt een rugbehandeling slechts 3-5 minuten. Een volledige beenbehandeling neemt slechts 5-10 minuten in beslag en een volledige lichaamsbehandeling zo'n 30 minuten. De noodzakelijke behandelingsenergie kan in een extreem korte tijd aan de haarzakjes worden afgegeven.


ALLE HUID- EN HAARTYPES

Bij Release Laser Clinic zijn de behandelingen met de ONE-GLIDE technologie van de HYPERPULSE 100% pijnloos en geschikt voor alle huid- en haartypes. Door het gebruik van verschillende filters is de HYPERPULSE geschikt voor zowel de gebruinde huid als de donkere huid en kan dus het hele jaar door worden gebruikt. Zelfs haartjes die met traditionele IPL machines moeilijk te verwijderen waren, zijn nu ook goed te behandelen.


ONE-GLIDETECHNIEK

Soepel en licht: met de ONE-GLIDEtechnologie wordt het handstuk niet impulsief gestimuleerd, maar slechts in één enkele sliding beweging over het behandelingsgebied geleid. Op deze manier wordt een groot aantal effectieve lichtpulsen per seconde op de huid afgeleverd. De meervoudige, vervelende en vaak tijdrovende heen en weer beweging van het handstuk over een beperkt gebied is niet langer nodig.


EFFECTIEF KOELSYSTEEM

De HYPERPULSE bevat daarnaast het effectieve koelsysteem, de zogenaamde ICE technologie, waarbij de constant koelende kop ervoor zorgt dat de behandeling als prettig ervaren wordt. Of u nu een lichte, donkere of  zongebruinde huid hebt, dik of fijn haar, de HYPERPULSE richt zich op ongewenste haargroei op meerdere niveaus voor een optimaal resultaat met een effectieve ontharing die veilig, snel en - dat is het mooie eraan - pijnloos is.


De  Specialist  voor  Laser Hair Removal  in Den  Haag  met  20  JAAR  ERVARING  in Laser  Technologie.

VESTIGINGEN

AANGESLOTEN BIJ