previous arrow
next arrow
Slider

Profiteer van 20 jaar ervaring in de ontwikkeling van lasertechnologie en test de snelste en meest effectieve lasers ter wereld met Release Laser Clinic! Geen urenlange sessies met de nieuwste lasertechnologie - kom langs vóór werk of tijdens de lunch en laat uw hele lichaam laseren. 

Om onze klanten de meest effectieve en toch snelste behandeling te kunnen bieden, zijn wij de enige kliniek ter wereld die een van de nieuwste laser, de Hyperpulse, gebruikt. In een persoonlijk gesprek wordt er een persoonlijk behandelprotocol voor u samengesteld, afhankelijk van uw huidtype en het lichaamsgebied  dat u wilt behandelen. Wij adviseren u graag welke behandeling het beste bij u past om het beste resultaat te bereiken.  

PERSOONLIJK INTAKEGESPREK

Bij Release Laser Clinic begint u altijd met een persoonlijk intakegesprek. Hierin leggen wij uit wat u kunt verwachten, hoe ontharen met onze laser werkt en wat de voorwaarden zijn voor een behandeling. Uiteraard worden er in dit gesprek eventuele specifieke wensen met u besproken. 

VÓÓR DE BEHANDELING

  • U dient het te behandelen gebied 24 uur van tevoren te scheren. Indien er geschoren moet worden tijdens de behandeling, zullen hier kosten aan verbonden zijn.
  • Het is belangrijk het te behandelen gebied niet te epileren, harsen of waxen vóór of tijdens een behandelingskuur. De haarzakjes kunnen hierdoor beschadigen, en er zit te weinig pigment in het haarzakje. Hierdoor kan de laserbehandeling niet effectief uitgevoerd worden.
  • Ook is het raadzaam een week voor de behandeling niet uitgebreid te gaan zonnen of gebruik te maken van een zonnebank. Uw huid moet simpelweg even tot rust komen.
  • Voor de behandeling dient de huid schoon te zijn en vrij van make-up, deodorant, bodylotion, olie of parfums.

TIJDENS DE BEHANDELING

Tijdens de behandeling markeren onze specialisten het te behandelen gebied en brengen op dit gebied een gel op de huid aan. Deze gel zorgt voor de effectieve werking van de laser. Om tot het gewenste resultaat te komen zijn er iedere 6 tot 8 weken tussen de 6 tot 8 behandelingen nodig.

NA DE BEHANDELING

Eerste 2 uur Uw huid kan na behandeling licht warm aanvoelen, ook een beetje gevoelig en roze zijn (in sommige gevallen kan dit tot 12 uur duren). Gebruik Release Skin Active Super Gel om de huid thuis te kalmeren en vocht in te brengen.
Eerste 48 uur • Vermijd het nemen van hete baden. Lauw of koeler is beter.
• Vermijd het gebruik van sterk geurende lotions, zeep en
exfoliërende crèmes op het behandelde gebied.
• Wees voorzichtig en vermijd overmatig schrobben.
• Vermijd de volgende 7 dagen het blootstellen van de behandelende gebieden in de zon. Als u naar buiten gaat, gebruik Release Skin Active Protect SPF 30+ zonnebrandcrème.
Na 7 dagen U kunt weer genieten van de zon maar het is raadzaam om elke dag Release Skin Active Protect SPF 30+ zonnebrandcrème aan te brengen om schade en veroudering van uw huid door de zon te voorkomen.
Volgende 1-3 weken Haar dat op het moment van de behandeling dieper in de huid zat, begint te verdwijnen uit de follikels. Dit lijken in eerste instantie stoppels.
Volgende 1-6 maanden Haren die tijdens de behandeling in de rustfase zaten, zijn niet behandeld en kunnen nu actief worden. Plan uw vervolgbehandeling binnen 1-2 weken nadat de groei is opgetreden.

De  Specialist  voor  Laser Hair Removal  in Den  Haag  met  20  JAAR  ERVARING  in Laser  Technologie.

AANGESLOTEN BIJ 

CONTACT