previous arrow
next arrow
Slider

 

U hebt alle informatie bekeken en elk tijdschriftartikel gelezen dat u maar kunt vinden, en nog steeds kunt u geen effectieve acne-behandeling vinden die werkt. Of misschien hebt u een oplossing gevonden, alleen om u te realiseren dat het na een tijdje niet meer werkte.

De lijst met acne-vormen is lang, de lijst met behandelingen met medicijnen en cosmetica lijkt oneindig – helaas ook de bijwerkingen. Veel behandelingen falen vaak of zijn tijdelijk.

Release Laser Clinic beschikt over de nieuwste technologieën en geavanceerde behandelingsoplossingen voor het op maat maken van een speciaal voor uw ontworpen acne-programma waarvan we weten dat u de resultaten zult waarderen en dat u het vertrouwen dat u verdient te hebben, zult terugkrijgen.

 

StaatVette huid, open poriën, hormonale acne, erfelijke acne, met pus gevulde of blaasachtige, rode puistjes, en mee-eters veroorzaakt door voeding, stress, bacteriën, genetica en / of levensstijl
OplossingAcne laserbehandeling met Hyperpulse.
Resultaten Gelijkmatige teint, een duidelijkere algehele teint, gesloten poriën, verminderen en elimineren van acne, heldere mee-eters
Behandelingsintervallen 8-10 behandelingen 1 keer peer week
Behandelingstijd Afhankelijk van het gebied, 20-40 minuten

 

 

WAT IS ACNE?

Acne is een huidaandoening die ontstoken of geïnfecteerde talgklieren, rode puistjes, een olieachtige huid en open poriën veroorzaakt. Dit ontstaat door bacteriën op de huid, meestal op het gezicht. Andere delen van het lichaam die kunnen worden aangetast zijn nek, schouders, rug en decolleté. Hoewel veel adolescenten last hebben van deze huidaandoening, komt het ook voor dat volwassenen, vooral vrouwen, hier vatbaar voor worden. Een aantal factoren kan bijdragen aan de vorming van acne zoals hormonen, genetica, stress en levensstijl en het is niet ongebruikelijk dat deze symptomen beginnen in het volwassen leven (midden 20 tot midden 40). Stoppen met het gebruik van bepaalde medicijnen kan ook leiden tot een uitbarsting van acne, zoals de orale anticonceptiepil die acne bij volwassenen kan verergeren of veroorzaken.

 

IK HEB ALLES GEPROBEERD – HOE KAN DEZE BEHANDELING HELPEN?

Hoewel voorgeschreven medicijnen kunnen helpen om acne onder controle te houden en de zichtbare symptomen te onderdrukken, wees zeer voorzichtig wanneer u ervoor kiest om ze te nemen, omdat ze niet de onderliggende oorzaak van het probleem behandelen. Vaak zullen, na het gebruik van voorgeschreven medicijnen, de symptomen opnieuw en vaak in ergere mate terugkomen. Het is een tijdelijke pleister en zal de oorzaak van de acne nooit behandelen.

Release Laser Clinic’s op maat gemaakte Acne-programma’s werken door zowel de onderliggende oorzaak als de zichtbare esthetische symptomen tegelijkertijd te behandelen. Met behulp van onze laser behandelingen is de kans groter dat je acne voor de lange termijn worden behandeld in plaats van alleen een snelle tijdelijke oplossing.

 

HOE LANG GAAT HET DUREN OM DE RESULTATEN TE KRIJGEN DIE IK WIL?

Dit is een beetje moeilijk te bepalen omdat iedereen verschillende behoeften en verschillende problematische gebieden heeft. Sommige van onze klanten zagen binnen 4 weken na behandeling de gewenste resultaten; soms kan het echter tot 20 weken duren, afhankelijk van het programma waarin u zich bevindt. Het is belangrijk om je te realiseren dat het haasten van je behandelingen of het nemen van snelkoppelingen de waarschijnlijkheid van het behalen van resultaten op langere termijn vermindert.

De medewerkers bij Release Laser Clinic hebben hetzelfde doel voor ogen als u – om u gelukkig te maken! U kunt gerust zijn, wetende dat we er zijn om ervoor te zorgen dat u de beste resultaten behaalt!

 

HOE WERKT DE BEHANDELING?

Bij Release Laser Clinic begint u altijd met een persoonlijk intakegesprek. Hierin leggen wij uit wat u kunt verwachten, hoe de behandeling met onze laser werkt en wat de voorwaarden zijn voor een behandeling. Uiteraard worden er in dit gesprek eventuele specifieke wensen met u besproken.

Voor de behandeling wordt de huid voorzichtig gereinigd. Indien nodig worden dode huiddeeltjes voorzichtig verwijderd door middel van een peeling om de huid optimaal te prepareren voor de laserbehandeling.

Door middel van een test wordt de optimale behandelingsenergie bepaald. De behandeling is een snel en relatief pijnloos proces waarbij het handstuk van de laser over een dunne laag gel op uw huid glijdt. Roodheid van de huid tijdens de behandeling is normaal en wenselijk.

Het speciale licht van de laser reageert met de porfyrine in de ontstoken talgklieren. Daar wordt, nadat het licht is vrijgegeven, een lokale verwarming gemaakt en worden er zuurstofradicalen gevormd die de bacteriën bestrijden. Dit heeft een positief effect op de ontsteking en leidt tot een kalmerende werking van de huid. De huid wordt zichtbaar schoner. De behandeling moet met regelmatige tussenpozen worden herhaald.

 

Eerste 2 uurWas het behandelde gebied alleen met koud of lauw water. Vermijd het gebruik van sterk geurende lotions, zeep en exfoliërende crèmes. Wees voorzichtig en vermijd overmatig schrobben. Als je make-up moet gebruiken, gebruik dan alleen minerale make-up.
Eerste 24 uurJe huid kan nog steeds een beetje roze en gevoelig zijn. Vermijd het gebruik van AHA (Alpha Hydroxyl Acid) of vitamine A-producten, zwembaden en spa's en overmatige transpiratie. Gebruik Release Active Super Gel om de huid te kalmeren.
24 tot 48 uren Blijf Release Active Protect SPF 50+ zonnebrandcrème dagelijks toepassen om verdere zonbeschadiging en veroudering van uw huid door de zon te voorkomen.
48 uren + verderDit is een algemene gids voor nazorg, en de details zijn afhankelijk van de behandeling die u ondergaat.

De  Specialist  voor  Laser Hair Removal  in Den  Haag  met  20  JAAR  ERVARING  in Laser  Technologie.

RELEASE LASER CLINIC

Laan van Meerdervoort 7C
2517AB Den Haag
T 070 4060917
info@releaselaserclinic.nl

AANGESLOTEN BIJ 

CONTACT